StoryEditor
ZALJUBLJENA SUPRUGA

'MOJ MUŽ, MOJ BEĆAR, MOJA SVJETLOST, MOJA TAMA, MOJ ŽIVOT...' Ivana Vida objavila preosjećajnu posvetu svom 'vatrenom' Domagoju i rasplakala sve

 
 CROPIX/Instagram

O strastvenosti i srčanosti reprezentativca Domagoja Vide stvarno ne treba trošiti riječi. Svoje je vatreno srce i dušu bećarsku dokazivao svakom sekundom svog sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu, a i prvi je, najbučniji, najkonkretniji i najdirektniji bio i svaki put kad se slavilo, piše Slobodna Dalmacija.

Kad su vatreni danas sletjeli u zagrebačku zračnu luku, Domagoj Vida je poveo najneposrednije navijanje, direktno sa zaposlenicima aerodroma, koji su imali stvarnu privilegiju prvi susresti naše Vatrene. "Moja domovinaaaa..." - zapjevao je temperamentno Vida, zagrlio igrače i odmah u trenu stvorio emotivne i dragocjene trenutke kojih će se, u to uopće ne sumnjamo, s radošću sjećati svi koji su bili njihovim dijelom.

 

Stoga ne čudi posebno emotivna objava Ivane Vide svojemu suprugu. Zaljubljena Metkovka na Instagramu je tako objavila sljedeći status: "To je moj najbolji prijatelj, moj muž, TATA, moja LJUBAV, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, HEROJ, MOJ PONOS!! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj."

Objava je odmah našla put do nježnih ženskih srca.

"Rasplakah se, Ivana... divan tekst! ️ Baš je bećar, veseljak, duša od čovjeka!" - napisala je pratiteljica. "Predivne riječi!", "Budi ponosna!", "Imaš zašto biti ponosna!", "Kakve lijepe riječi, imaš i zašto biti ponosna draga moja...ali ta je medalja i tvoja...a i Davidova...vi ste njegov vjetar u leđa"... - tek su neki od brojnih komentara koji su objavu stigli rekordnom brzinom, piše Slobodna Dalmacija.

"Sutra cijela Slavonija čeka svog lolu, bećara, kralja... Ponosna do neba!!!" - napisala je obožavateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 19:56