IZ ALBUMA...

Možete li pogoditi tko je ovaj dječak koji danas osvaja srca obožavateljica diljem svijeta

Fotografijom iz školskih dana naš je poznati violončelist rastopio obožavatelje, koji su mu se u komentarima javljali na razni jezicima
 Instagram

"Kad dječak postane muškarac", napisao je violončelist Stjepan Hauser (34) na svojem Instagramu uz dvije fotografije, od kojih je jedna recentna, a druga stara kojih dvadesetak godina.

View this post on Instagram

When a boy becomes a man

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Hauser je fotografijom iz školskih dana na kojoj pozira s violončelom u futroli rastopio obožavatelje, koji su mu se u komentarima javljali na nekoliko svjetskih jezika. Iako je kao dječak nosio dužu kosu, ovaj je violončelist, čini se, odmalena imao sličan stil, pa je na obje fotografije u bijelim košuljama. Kao mali je oko vrata nosio leptir-mašnu, dok je na fotografiji nastaloj nedavno imao kravatu.

Na ovu je fotografiju prikupio gotovo 194 tisuće lajkova, a na njegovom ga Instagramu prati oko 2,2 milijuna ljudi. O tome koliko je Hauser, inače polovica 2Cellosa, popularan, dovoljno govori i činjenica da je često na meti ljudi koji mu po društvenim mrežama kradu identitet i prave profile na kojima se lažno predstavljaju kao on.

Toj je temi posvetio i jedan video, u kojem je pozvao fanove da ne vjeruju ako im se netko javi u njegovo ime. "Nikad ne bih direktno kontaktirao obožavatelje za bilo koju vrstu informacije ili razgovor. A svi profili koji to čine su lažni," napisao je uz svoje priopćenje.

Inače, ne zna se u kakvim je pjevač odnosima s talijanskom pjevačicom Benedettom Carettom, no ovih mu dana sudeći prema objavama s njegovog Instagrama ona ne izlazi iz krila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:21