LET 3 U PRIPREMAMA

Mrle priznao da plače na sapunice i duet s Terezom: ‘To je emocija, doista sam duboko osjećajan...‘

Riječki rokeri smatraju kako zasluženo idu u Liverpool predstavljati Hrvatsku na Eurosongu

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja

 Damir Skomrlj/Cropix

U bravo! live-u ovaj tjedan ugostili su Let 3, Mrleta i Prlju - dokazane velikane konceptualne umjetnosti, rock teatra i rock performansa. Njihova pobjednička pjesma s Dore, "Mama ŠČ!" i dalje je glavna društvena tema.

Riječki rokeri smatraju kako zasluženo idu u Liverpool predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Domaćinima, Nives Ivanišević i Marku Tolji, priznali su da se dobro nose s medijskom pažnjom koju su izazvali, jer je ona sastavni i poželjni dio posla kojim se bave. Otkrili su što poručuju onima koji ih hvale, ali i žestoko kritiziraju.

"Pobjeda nas nije iznenadila. Znamo svoje mogućnosti, zasluženo smo pobijedili, to je na kraju krajeva premoćna pobjeda i glasova žirija i glasova publike", tvrde dečki iz Leta 3.

image

Let 3 u bravo! liveu

Bravo Fm/

Popularnošću se ne zamaraju, niti pozicijom na Billboardovoj top ljestvici najslušanijih.

"Mi ništa ne mijenjamo, imamo uvijek istu energiju, mi smo sebi uvijek isti, neki put si tu, neki iznad, neki malo ispod, ali što je to Billboard? Je li to neka lova? Ja ni ne znam čemu to služi, ako nije lova ne zanima me", poručio je u svom stilu Mrle, a Prlja je dodao da još uvijek sade, pa će vidjeti što će pobrati.

Iako mnogi misle da se oni samo dobro zezaju, dečki su otkrili da je njihov nastup osmišljen do najmanje sitnice.

"Mi ako idemo negdje, idemo do kraja, ako radimo pjesmu trudimo se da bude najbolje moguće osmišljena, aranžirana, napravljena, posnimljena, odsvirana, tako i za odjeću i sve...", objašnjavaju.

Riječani su obećali dati sve od sebe da u Liverpoolu naprave spektakl i Hrvatsku predstave u najboljem mogućem svijetlu.

Mrle se prisjetio i nove verzije pjesme "Sam u vodi" s kultnog albuma "Two dogs fucking" i suradnje s pjevačkom divom Terezom Kesovijom, te otkrio svoju nježnu stranu.

"Plačem na turske i meksičke sapunice i na duet s Terezom, to je emocija, doista sam duboko osjećajan...", tvrdi glazbenik.

Let 3 u goste je stigao u elegantnim crnim odijelima, no, ipak za izvedbu pobjedničke pjesme "Mama ŠČ!" presvukli su se i odjenuli svoje neobične dugačke kostime, a na kraju gotovo i skinuli. Prihvatili su dečki i izazov Marka Tolje iz prošle emisije – utrku s traktorima. Idućem gostu bravo! live-a zadali su izazov da mora otpjevati vijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:25