‘NAJBOLJA ŽENICA‘

Muž Eciji Belošević posvetio dirljivu objavu, javila mu se i punica: ‘Moj mali borac i uskoro najbolja mama na svijetu‘

‘Volim te i jedva čekam svaki sljedeći dan s tobom‘, zaključio je rođendansku čestitku njen muž

Goran Belošević i Ecija Ivušić

 Biljana Blivajs/Cropix

- Najbolja ženica na cijelome svijetu danas slavi svoj ročkas. Moj mali borac i uskoro najbolja mama na svijetu - napisao je Goran Belošević na Instagramu i tako čestitao 37. rođendan svojoj ženi Eciji Ivušić Belošević.

image

Goran Belošević i Ecija Ivušić

Screenshot/instagram/

Uz čestitku, priložio je nekoliko fotografija s njihovog prošlogodišnjeg vjenčanja, a i fotografije iz privatne arhive, većinom nastale tijekom njihovog ljetnog odmora. U komentarima su se čestitkama pridružili brojni pratitelji, ali i bliski prijatelji para.

- Sretan rođendan mojoj ljubavi - napisala je Nives Celzijus.

- Volim te i jedva čekam svaki sljedeći dan s tobom - zaključio je Goran svoju dirljivu čestitku.

Čestitkama se pridružila i njena majka, iskrenim i emocionalnim komentarom.

- Dragi, zete sve si tako lijepo i iskreno rekao o Eciji, najjačoj i najkarizmatičnijoj ženi koju poznajem i divim joj se cijeli život od kad se rodila. Sretan ti rodendan Ecija, moja lipa kćeri i sretno i dalje sa svim izazovima koji su pred tobom. Ne sumnjam da ćeš ih sve svladati snagom, borbenošću i ljubavi koju imaš u sebi od rođenja - stoji u komentaru Ecijine majke Melite.

Podsjećamo, ovog ljeta je ovaj poznati par obznanio svijetu kako očekuju dijete. Presretni budući roditelji sretnom su se viješću pohvalili na društvenim mrežama.

- Sretni i zahvalni. Hvala ti, živote i hvala mali anđele što si nas izabrao za roditelje", napisali su u opisu fotografijama na kojima Ecija pozira s trudničkim trbuščićem, a Goran kleči ispred nje te ga mazi i ljubi. Podsjetimo, Ecija i Goran vjenčali su se u rujnu prošle godine u crkvi na otoku Vrniku, a zatim se svadbena večera preselila u Aminess Port resort na Korčuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:33