IVANA PARADŽIKOVIĆ

‘Na današnji dan prije 13 godina otišao je najvažniji muškarac u mom životu. Eto zašto ja ne slavim Valentinovo‘

Fotografija je u sat vremena skupila već nekoliko stotina lajkova i komentara fanova koji suosjećaju s poznatom voditeljicom

Ivana Paradžiković

 Instagram/Ivana Paradžiković

Ivana Paradžiković (41) na svom se Instagram profilu prisjetila svog oca koji je umro na današnji dan prije trinaest godina.

Ispod fotografije na kojoj uplakana leži na krevetu sa slušalicama u ušima, napisala je:

"Tad je već ležao mjesec dana na Jordanovcu. Rak svega. Od gromade od čovjeka od stotinu kg, jedino prepoznatljivo na njemu ostale su oči. Oduvijek kao malo tužne. Ili mi se to samo tada činilo? Došle smo mu sve četiri. Mama i nas tri sestre. Svaka donijela po jednu crvenu ružu. Nije mogao pričati... ali osjetila sam da je čekao taj trenutak. Pogledao me... pa pogledao u nebo. Znala sam kakvu vijest donosi telefonski poziv koji je uslijedio tek sat vremena kasnije.

Na današnji dan prije 13 godina otišao je najvažniji muškarac u mom životu. Tata. Pitajte me opet, zašto ja ne slavim Valentinovo", napisala je Ivana na Dan zaljubljenih.

Fotografija je u sat vremena skupila već nekoliko stotina lajkova i komentara fanova koji suosjećaju s poznatom voditeljicom.

"Budi jaka baš zbog tate koji bi sada bio itekako ponosan da vidi kakvo dijete ima", napisala je jedna pratiteljica.

"Oni žive u nama", stajalo je u drugom komentaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 16:19