‘KRIVE SU‘ MJERE

Na godinu dana odgođen dugoočekivani Čolićev koncert u Opatiji: Problem je u tome što bi publika - stajala!

Tako se ne može kontrolirati razmak među posjetiteljima pa je Nacionalni stožer koncert prebacio u novi, daleki termin
Zdravko Čolić
 Boris Kovacev/cropix

Ništa od bacanja grudnjaka na pozornicu, ništa od crvenog tepiha kojim su Opatijci svojedobno dočekali Zdravka Čolića.

Jer, dugo najavljivani koncert 70-godišnjeg Sarajlije, što se 17. srpnja trebao održati na Ljetnoj opatijskoj pozornici, zbog korone je prebačen na 16. srpnja 2022. I to baš na dan kada je Primorsko-goranska županija iz covid narančaste postala zelena regija.

Problem je, kako doznajemo, u tome što se radilo o koncertu na kojem publika stoji, ne može se kontrolirati razmak među posjetiteljima pa je Nacionalni stožer pod motom 'da ne bi bilo nismo znali' prebacio u novi, daleki termin.

- Kako je spomenuti koncert stajaći i time prelazi ograničenja Nacionalnog stožera RH, koja po svim naznakama ostaju na snazi, nismo imali drugu mogućnost već opatijski koncert prebaciti za novi termin, 16. srpnja 2022. godine. Kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum koncerta, ali isto tako povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti od ponedjeljka, 21. lipnja 2021., na prodajnim mjestima gdje su iste i kupljene. Ispričavamo se svim obožavateljima i ljubiteljima pjesama Zdravka Čolića radi promjene datuma najavljenog koncerta - stoji u priopćenju poslanom iz tima popularnog pjevača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:35