SJAJAN FEEDBACK

Na HRT-u oduševljeni: Odlične su reakcije na ‘Dnevnik velikog Perice‘. Ljudima baš to treba

U komentarima na prvu epizodu svi hvale glazbu za koju je bio zadužen Coco Mosquito Gordan Muratović
Dnevnik velikog Perice
 Srdjan Vrancic/Cropix

Stotine komentara zasule su na društvenim mrežama profile serije "Dnevnik velikog Perice" nakon prikazivanja prve epizode na Hrvatskoj televiziji. Gledateljima se svidio početak ove šestodijelne priče inspirirane kultnim filmom "Tko pjeva zlo ne misli", koja ih vraća u 1964. godinu. Hvale glumce, posebice Mirjanu Bohanec Vidović, koja u seriji ponovno glumi Anu Šafranek, i novog Fulira, Ernesta kojeg igra Otokar Levaj.

Reakcijama publike zadovoljna je i Zinka Kiseljak, urednica serije. Priznaje da je samo djelomično uspjela preletjeti komentare na premijeru "Dnevnika velikog Perice", no veseli je ono što je vidjela i pročitala.

- Mislim da je ova serija baš ono što ljudima treba, da se malo opuste. Starije generacije prisjetit će se nekih davnih vremena, ali mislim da će se svidjeti i mladima - kaže urednica i dodaje kako je primijetila da u komentarima na prvu epizodu svi hvale glazbu.

image
Coco Mosquito Gordan Muratovic autor glazbe za TV seriju Dnevnik velikog Perice
Bruno Konjevic/CROPIX

- Znali smo da tu imamo veliki adut. Glazbeni urednik Coco Mosquito je to odlično napravio. Sigurna sam da će u nastavku gledatelji biti još zadovoljniji i sretnije, jer će čuti mnoge poznate, ali i neke manje poznate pjesme koje su bile popularne u vrijeme kada se događa radnja serije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:37