LJETNA OAZA

Na otvorenju jednog od najljepših mjesta na Jadranu bili Mirjana Mikulec, Lana Pavić...

Portus & Marea prostiru se na više od 1000 m2 vanjskog i unutarnjeg prostora koji kao da se spaja s morem
Interijer Portus & Marea
 Filip Brala

Jedva je dočekano otvaranje jednog od najljepših mjesta na Jadranu Marea lounge & Portus beach restauranta. Prekrasan dan u marini D – Marin Dalmacija u Sukošanu i Bibinju novim ruhom budi maštu i poziva na ljetne radosti. Studio Interior Design Mirjane Mikulec pobrinuo se da se u ovom prekrasnom ambijentu ovoga ljeta osjećamo kao kod kuće.

image
Zdenka Zrilić i Maja Zgazivoda
Filip Brala
image
Svečanost otvorenja
Filip Brala

Ljetnu oazu među prvima su posjetili Mirjana Mikulec, TV urednica Lana Pavić, operna diva Antonella Malis, sportska menadžerica Zdenka Zrilić, zadarska glazbenica Marina Tomašević te brojni drugi.

image
Antonella Malis
Filip Brala
image
Antonella Malis, Marina Tomašević i Tanja Medanić
Filip Brala

Portus & Marea prostiru se na više od 1000 m2 vanjskog i unutarnjeg prostora. Ovaj prostor kao da se spaja s morem. U samom uređenju vanjskog dijela korišteni su prirodni materijali. Beton i njegova bijela boja zadržani su u izvornom obliku. Iz tog razloga nova izvedba je mnogo svjetlija s detaljima jute, lana, drva, ratana i ostalih prirodnih materijala. Prostor je upotpunjen biljkama od kojih dominiraju moćne masline te nas podsjeća na dnevne boravke na otvorenom u kojima se već na prvu osjećamo kao kod kuće.

image
Prekrasan interijer restorana
Filip Brala
image
Lana Pavić, Toni Dabinović i Maja Zgazivoda
Filip Brala
image
Marina Tomašević
Filip Brala

Posebna pažnja posvećena je detaljima. Ljudi u sterilnim prostorima često uživaju, ali nemaju konekciju sa samim prostorom ili im često treba duže kako bi se povezali. U ovom slučaju prostorom dominira mnoštvo detalja. Okruženi smo biljkama i nekim dekoracijama koje imamo i u vlastitom domu poput side stolića, tepiha, lampi i dekica te se posjetitelj samim time brže poveže s prostorom. Ljetni jastuci složeni su modularno kao bi izgledali kao prostrane sofe. Drveni stolovi podsjećaju na one s otoka u zadaraskom arhipelagu. Koncept kuhinje je po principu ulova dana te svježeg povrća iz okolnih mjesta. Marea kao a la carte restoran nudi tradicionalu mediteransku hranu s daškom svjetskih gastro trendova.

image
Prekrasan interijer restorana
image
Mirjana Mikulec
Filip Brala
image
Renata Gubić
Filip Brala

Suradnja s domaćim OPG-ovima ovog će ljeta biti zasigurno prava dobrodošlica gostima koji će tek otkriti jedno od najljepših mjesta Dalmacije.

image
Zdenka Zrilić
Filip Brala
image
Zdenka Zrilić i Maja Zgazivoda
Filip Brala

U nadolazećim ljetnim mjesecima ova ljetna oaza bez sumnje će privući brojne posjetitelje. Hrvatska gastro i zabavna scena obogaćena je jednom novom energijom koja oduševljava na prvu i poziva na ponovni susret i nova druženja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 02:55