RIJEČANI SU HIT

Na popularnom eurovizijskom portalu strani fanovi za favorita izabrali Let 3: ‘Hrvati stvarno imaju muda!‘

Na službenoj stranici Eurosonga Mama ŠČ! preslušana je već milijun puta, s tim da je samo u subotu prikupila čak 100.000 pregleda

Let 3 na Dori

 Damir Skomrlj/Cropix

Prije nekog vremena ovakav bi scenarij bio posve nezamisliv, a sada se, eto, odvija pred našim očima.

Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu i kao da to samo po sebi nije dovoljno, odnedavno slove i za favorite.

Naime, specijalizirani portal za Euroviziju WIWIBLOGGS proveo je anketu među svojim korisnicima i pitao ih što misle o dosad pristiglih 15 pjesama te kakav im plasman predviđaju. Prvo je mjesto, prema njihovim glasovima, zauzeo Let 3 i njihova pjesma Mama ŠČ!

Anketa je obuhvatila 31.437 glas, a Mama ŠČ! je dobila 53,99 posto glasova, odnosno 16.974 glasa. Drugi su, zanimljivo, Slovenci Joker Out s pjesmom Carpe Diem, a treća Norvežanka Alessandra s pjesmom Queen of Kings.

image

Favoriti Eurosonga

WIWIBLOGGS

Pjesma Mama ŠČ! jako dopbro kotira i na službenoj stranici Eurosonga gdje je već preslušana i pregledana milijun puta, s tim da je samo u subotu prikupila čak 100.000 pregleda.

Među komentarima dominiraju oni koji su oduševljeni pjesmom i nastupom.

‘Moj najdraži dio je onaj kad pjevaju abecedu‘, kaže jedan komentator.

‘Svi znamo da su Hrvati, iako mali narod, zeznuti u sportu. Sada ispada da su zeznuti i u glazbi. To nisam očekivao‘, kaže drugi.

‘Hvala Hrvatskoj za ovu nečuvenu satiru u stilu cabareta koja nam je svima sad jako potrebna‘, kaže treći.

‘Hrvati imaju muda poput lubenica kad su poslali ovakvu pjesmu. Mislim da će je glasači obožavati‘, kaže četvrti komentator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:58