NEMA NITI 50 GODINA

'NA RESPIRATORU JE MOJ POZNANIK' Jasna poruka Hameda Bangoure: 'Uozbiljite se, svi vi koji tulumarite i mislite da je ova situacija praznik'

 
Hamed Bangoura
 Dragan Matic / CROPIX

Nacionalni stožer civilne zaštite u petak prijepodne izvijestio je kako se broj oboljelih od koronavirusa u Hrvatskoj popeo na 113, a jedan pacijent stavljen je na respirator - njegovo stanje zasad je stabilno.

Razvoj situacije vezane uz pandemiju virusa COVID-19 koja pogađa cijeli svijet redovito prati i Hamed Bangoura, bivši televizijski voditelj i vlasnik modne agencije Midiken, a na Facebooku je pratiteljima i javnosti uputio apel da se svi, bez iznimke, odmah počnu pridržavati mjera opreza kako bi se izbjegla katastrofa većih razmjera.

- Nažalost, kako saznajem od jednog mog dobrog prijatelja, osoba na respiratoru je i moj poznanik. Koliko znam, čovjek nema niti 50 godina. Molim vas, dajte se uozbiljite, svi vi koji 'tulumarite' i mislite da je ova situacija 'praznik' pa 'skačete' jedni po drugima na Jarunu, Bundeku, Maksimiru, parkovima, igralištima i isto činite po drugim većim gradovima.

Ne izlazite bez potrebe iz kuća, a ako već morate, onda držite tu distancu jedni od drugih i slušajte što vam govori nacionalni stožer. Svojim neodgovornim ponašanjem najviše štetite zdravstvenom sustavu. Jednostavno ako ovako nastavimo, preopteretit će se. Molim vas, shvatite ovu situaciju ozbiljno - apelirao je Hamed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:00