PROGNOZA: PIJANO

Na tržištu je Vakulin single barrel whiskey iz slavonske bačve. Vakula kušao: Dooobar!

Viski iz posebne edicije "Vakula je rek‘o" napravljen je od žitarica, leži 3 godine u hrastovim bačvama i sadrži 40 posto alkohola
vakula viski
Viski iz posebne edicije "Vakula je rek‘o" napravljen je od žitarica, leži 3 godine u hrastovim bačvama i sadrži 40 posto alkohola

Dooooobaaaar! - kaže Zoran Vakula ispijajući gutljaj hrvatskog viskija „Pepel®-Co“ iz posebne edicije "Vakula je rek'o".

Otkud Vakulin viski, pitamo vlasnika Prve hrvatske bačvarije i destilerije Hrvoja Pepelka, koji je popularnom meteorologu, dobitniku europske nagrade za izvanredna postignuća na području meteorologije i medija, posvetio i poklonio izvorni domaći proizvod - single barrel whiskey, vrhunsko piće iz slavonske bačve.

image
vakula viski

- Posljednjih godina bio sam partner na premijerama filmova ili događanjima na kojima se nalaze mnoga poznata lica iz javnog života. Među njima je bio i Zoran Vakula koji već otprije poznaje inovativnu proizvodnu i tržišnu koncepciju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2025 05:43