BRONČANA MOMČAD

Na Twitteru ima i ‘navijača‘ kojima osvajanje bronce nije sjelo: ‘Slave kao da su osvojili je*** prvenstvo, sramotno!‘

Njima je zasmetalo što Hrvatska slavi i snažnije nego što je slavila drugo mjesto na SP-u u Rusiji 2018.

Vatreni i slavlje nakon osvajanja brončane medalje

 AFP/Twitter

Nakon što je Hrvatska pobijedila Maroko u borbi za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, navijači diljem svijeta ismijavali su Hrvate zbog slavljenja bronce. Momčad Zlatka Dalića pobijedila je Marokance rezultatom 2-1 na Khalifa International Stadiumu, a nakon što je sudac odsvirao kraj, igrači i stožer oduševljeno su istrčali na teren prije uručenja brončanih medalja.

image

Hrvatski nogometaši i stožer proslavili osvajanje bronce na SP-u

Jean Catuffe/Dppi Via Afp
image

Vatreni tijekom utakmice protiv Maroka

Odd Andersen/Afp

Upravo to je na neki način zasmetalo ljubiteljima nogometa, a svoje su komentare podijelili gdje drugdje nego na Twitteru. Njima je zasmetalo što Hrvatska slavi jednako kao što je slavila drugo mjesto na SP-u u Rusiji 2018.

"Najbezveznija utakmica u svijetu nogometa, a Hrvatska slavi kao da je osvojila je*** prvenstvo", glasio je jedan od komentara na Twitteru.

"Ima jedna stvar koja mi je posebno smiješna oko trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu. Oni koji ga osvoje zapravo su sretniji od onih koji su završili na drugome mjestu. Hrvatski nogometaši su 2018. izgledali tako turobno nakon što su osvojili drugo mjesto, a pogledajte ih sad kako su sretni i slave treće", komentirao je drugi.

"Hrvati slave kao da su osvojili je*** prvenstvo. Sramotno", dodao je treći, dok se jedan istomišljenik nadovezao: "Ne razumijem zašto Hrvati slave kad su osvojili treće mjesto."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 02:03