PRINOVA U OBITELJI

NAJBOGATIJI HRVAT I NJEGOVA SUPRUGA DRUGI PUTA POSTALI RODITELJI Lijepa Cristel u Zagrebu rodila djevojčicu, objavljeno i koje su ime odabrali

 
Davor Lukšić i Cristel Carrisi
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Najbogatiji Hrvat, milijarder Davor Lukšić i supruga Cristel Carrisi drugi put su postali roditelji. Cristel je, naime, jučer u Zagrebu rodila djevojčicu.

Kako pišu talijanski mediji, Cristel i Davor su svojoj tek rođenoj kćeri nadjenuli ime Cassia, a baš kao i cijela njezina trudnoća, tako je i porod supruge Davora Lukšića prošao u najvećoj tajnosti.

Presretni Al Bano i Romina Power, ikone talijanske kancone, ponovno su postali djed i baka, a kako nam je ranije rekao Al Bano, početak ovog tjedna, prve dane s unukom, svi će zajedno provesti u Zagrebu. Kontaktirali smo presretnog djeda kako bismo mu čestitali na lijepim vijestima, no detalje nismo uspjeli doznati s obzirom na to da su nas zamolili za privatnost u ovom trenutku kada se žele posvetiti obitelji.

Ipak, doznali smo da su Al Bano i Romina već jučer brže bolje napustili Estoniju gdje su održali zajednički koncert, da bi stigli u Hrvatsku upoznati unučicu.

- Sada nakon Zagreba imam koncert u Veneciji i s Rominom u Tallinnu, a onda se početkom sljedećeg tjedna zajedno vraćamo u Zagreb upoznati svoju unuku koja se dotad treba roditi. Imam nekoliko slobodnih dana da ih provedem s obitelji i unučićima, a onda sredinom tjedna imam obveze, no Romina će ostati u Zagrebu s Cristel - otkrio nam je Al Bano u nedavnom intervjuu, koji s proslavljenom talijanskom pjevačicom Rominom Power, svojom životnom i poslovnom partnericom s kojom je 70-ih i 80-ih rušio rekorde slušanosti zahvaljujući duetu “Felicità”, uživa u ulozi djeda i bake.

Zagreb, 280719. 
 Hotel Westin.
Zvijezda San Rema Albano Carrisi, poznat kao Al Bano.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX
Legendarni Al Bano u razgovoru s novinarkom Jutarnjeg lista

- Jako sam uzbuđen da upoznam unuku - rekao nam je Al Bano prošlog tjedna otkrivši da se Cristel u posljednjim danima trudnoće odlično osjećala pa je tako krajem srpnja sa suprugom uživala u Umagu, gdje su iz lože pratili i finalni meč jedinog našeg ATP turnira.

Zbog dolaska sestrice posebno je uzbuđen, kako nam je rekao Al Bano, maleni Kai koji je postao veliki brat.

- Ima godinu i tri mjeseca pa je još premalen da bi razumio da će uskoro postati brat, ali čini mi se da je i on uzbuđen kada vidi sve nas. Taj dječak ima nevjerojatnu energiju. Zajedno se igramo, pjevamo, učim ga razne trikove. Maleni razumije i sporazumijeva se na čak četiri jezika: hrvatskom, talijanskom, španjolskom i engleskom – rekao nam je ranije ponosan djed.

Vijest o rođenju malene Cassie brzo se pojavila u talijanskim medijima jer je odjeknula na raznim profilima na društvenim mrežama posvećenim Romini Power i Al Banu koji i danas diljem svijeta uživaju popularnost velikih zvijezda.

Al Bano je izuzetno oprezno pričao o Cristelinoj trudnoći kada smo ga nedavno intervjuirali, jer je upravo on talijanskim medijima otkrio vijesti o Cristelinoj prvoj trudnoći, pa nam tada nije htio otkriti ni kako će se zvati njegova unučica.

Talijanskim medijima je vijest o drugoj trudnoći potvrdila sama Cristel, koja je kao dizajnerica u društvu svoje sestre gostovala u emisiji na RAI-ju. Najavila je tada da će roditi u drugoj polovici kolovoza. No, očito je djevojčica rođena nekoliko dana prije, nestrpljiva da upozna svoju obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 23:59