MODA ZLATNOG STUDIJA

Najbolja izdanja s prestižne dodjele: Dominacija crne elegancije, očaravajuća Nina u bijelom i povratak u prošlost s Tajči

Zvijezde nisu razočarale na crvenom tepihu Zlatnog Studija - bilo je izazovnih komada, klasične elegancije, čipke, šljokica, perja i bisera

Ružica Maurus, Nina Badrić i Tajči

 Cropix/

Uz poneku iznimku, crveni tepih ovogodišnje dodjele nagrada Zlatni Studio, sedme po redu, obilježila je vladavina crnih outfita - dugih i kratkih haljina, kombinezona, odijela. I, kao i svake godine, zvijezde nisu razočarale. Bilo je tu izazovnih komada, klasične elegancije, čipke, šljokica, perja i bisera.

U moru tamnih oprava, svakako jedan od najupečatljivijih modnih izbora večeri bio je onaj Nine Badrić. Pjevačica koja je s Petrom Grašom nagrađena za pjesmu godine "Nemoj", na pozornicu je izišla u dugoj bijeloj haljini Amine Hasanbegović. Kreacije te dizajnerice Nina je već nosila. Hasanbegović je odijevala i Severinu i Lepu Brenu. Nina je očarala mnoge novom frizurom i u raskošnoj haljini s "puf" detaljem na rukavima te dugačkim šlepom.

image

Nina Badrić i Petar Grašo.

Ronald Gorsic/Cropix

Bojom se istaknula i Tatjana Matejaš Cameron - Tajči koja je digla na noge studio Anton Marti medleyjem svojih pjesama. Nju je odjenuo Ivan Friščić, a blještavo narančasta haljina s detaljem kopčice vratila je publiku i gledatelje pred malim ekranima u vrijeme kada je Tajči predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Zagrebu.

image

Tatjana Matejaš Cameron - Tajči

Ronald Gorsic/Cropix

Na crveni tepih najviše boje unijela je glumica Barbara Nola, koja je stigla u upečatljivoj kreaciji cvjetnog uzorka, iza koje stoji dizajner Luka Grubišić. Jelena Perčin, pak, odlučila se za kratku haljinu brenda Mischa Collection (koji vole i Bella Hadid i Adriana Lima) s uzorkom leoparda. Njezina haljina ima zanimljive nabore i dugu mašnu.

image

Tatjana Matejaš Cameron - Tajči i Jelena Glišić

Ronald Gorsic/Cropix

Tihana Lazović Trifunović, koja je osvojila svoj prvi Zlatni Studio kao najbolja glumica u filmu, ostala je vjerna brendu Lokomotiva dizajnerice Lane Puljić. Za ovu priliku bila je sva u čipki i prozirnom, u haljini zelene boje. Njezin filmski partner i dobitnik Zlatnog Studija za najboljeg glumca u filmu, Slavko Sobin, koji je na glasu kao jedan od modno najosvještenijih naših glumaca, odlučio se za odijelo, no sa suknjom/kiltom u zelenim tonovima umjesto hlača.

image

Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović

Vedran Peteh/Cropix

Tatjana Jurić, koja je bila nominirana u kategoriji najboljeg radijskog glasa, pak, izabrala je zlatno-bakrenu šljokičastu, pripijenu haljinu bez naramenica, modnog dvojca Elfs, a za njihovu se haljinu, izrazito elegantan crni komad sa šljokicama, odlučila i glumica Nives Ivanković. Nives je već pokazala da zna kako nositi outfite s finom dozom blještavila, a haljinu je ovaj put upotpunila i torbom i naušnicama istog brenda.

image

Nives Ivanković

Vanesa Pandzic/Cropix

Crne kombinacije odabrale su i voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić, te glumica Helena Minić Matanić. Marijana je nosila dugu baršunastu haljinu s visokim izrezom na nozi i bijelim detaljima brenda Guilty of Glam. Antonija je odabrala odijelo Mona, a Helena oduševila u kombinezonu sa šlepom brenda Solace London, koji je drag mnogim našim glumicama. Svoj outfit upotpunila je naušnicama domaćeg brenda LuTi jewelry.

image

Helena Minić Matanić

Vedran Peteh/Cropix

Voditeljica dodjele Jelena Glišić imala je fenomenalno odijelo s pomakom DeLight Ivana Friščića, a on je odjenuo i Mariju Miholjek i Ivanu Petrović, također u klasične i elegantne kombinacije - odijelo i haljinu.

Ana Radišić odlučila se za malu crnu haljinu s perjem oko izreza Lei Lou Aleksandre Dojčinović, dok je glumica Ana Uršula Najev odabrala seksepilnu dugu, večernju haljinu Ivice Skoke.

image

Ana Uršula Najev

Vedran Peteh/Cropix

Za čistu klasičnu eleganciju odlučila se Severina, koja je na dodjelu stigla u crnoj drapiranoj, dugoj Versaceovoj haljini Medusa 95, a sve je upotpunila i modnim dodacima, sandalama i torbicom iste kuće. Ipak, Severina koja je kući odnijela nagradu za pjevačicu godine, klasičnom je izgledu dala pomaknuti štih, wet lookom - zalizanom kosom i sjajem po cijelom tijelu.

image

Severina

Vedran Peteh/Cropix

Novinarka i reporterka Martina Validžić koja je s ekipom "Sretnih gradova" osvojila Zlatni studio za najbolju TV-emisiju, zadržala je svoj rockerski stil.

image

Martina Validžić

Vedran Peteh/Cropix

- Uredila me naša, HRT-ova stilistica Nataša Svekler, sama sam se našminkala, a frizuru su mi napravili u salonu Nikas - rekla je Martina, koja je nosila kožnu košulju/jaknu iz Mone te suknju Cos, dok je na nogama imala kaubojke Catarina Martinis.

Kožnu haljinu odabrala je i Nives Celzijus - pripijenu, crnu haljinu na kopčanje sa smjelim dekolteom s potpisom Hippy Gardena, s kojim, kako je sama rekla, već godinama surađuje.

Mlada glumica Ružica Maurus, nagrađena kao najbolje novo lice u kazalištu i filmu, ostavila je bez teksta publiku u studiju i pred malim ekranima, što stasom, a što glasom. Ružica je zapanjila i glazbenu divu Terezu Kesoviju kada je, zajedno s Jelenom Miholjević i Fabijanom Pavlom Medvešekom, otpjevala njezine legendarne hitove. Lijepa Slavonka odjenula je "haljinu s pričom".

image

Ružica Maurus

Jutarnji.hr/

- Vidjela sam je prije nekoliko mjeseci u izlogu u Zari. Još nije bilo ni spomena o Zlatnom Studiju. Bila mi je predivna, vidjela sam se u njoj - rekla je Ružica, koja priznaje da se voli urediti, voli modu, voli uske crne haljine, kombinezone, klasičnu eleganciju i cipele s visokim petama.

Dolazila je više puta u trgovinu, s nadom da će napokon moći kupiti tu maksi haljinu sa šljokicama, "pojačanim ramenima" i izrezom na leđima, no nije imala sreće.

image

Ružica Maurus.

Ronald Gorsic/Cropix

- A znala sam da je moram imati - rekla je kroz smijeh i dodala - Jednom prilikom sam ušla u trgovinu i vidim moju kostimografkinju iz predstave tamo, drži "moju haljinu" u rukama. Rekla sam joj da mi je mora dati, ona je uzvratila kako nema šanse, i kako je jedva nagovorila da joj skinu haljinu s lutke. Na kraju smo se dogovorile da će mi je barem posuditi.

Ipak, Ružica je na kraju pronašla svoj primjerak željene haljine, na jednom internetskom sajtu gdje se prodaju, kupuju i zamjenjuju nove i nošene stvari.

- Dobila sam je još povoljnije nego u dućanu, novu, s etiketom, i bila sam presretna - kaže mlada glumica kojoj svi predviđaju blistavu karijeru.

Haljinu je nadopunila nakitom iz Kamene duge, Zarinim cipelama i torbicom iz Manga te pokazala da savršen stajling ne mora biti skup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:27