IMAMO SVE FOTOGRAFIJE

Najdetaljniji izvještaj sa zadarskog vjenčanja godine: Tko se najbolje odjenuo, tko je partijao do zore, a tko nije došao

Reprezentativni golman Dominik Livaković i Helena Matić vjenčali su se u katedrali sv. Stošije nakon pet godina veze
 Luka Gerlanc/Cropix

U predivnoj katedrali svete Stošije u Zadru vratar hrvatske reprezentacije i Dinama Dominik Livaković i njegova djevojka Helena Matić izrekli su bračne zavjete nakon pet godina veze. Livaković inače rođeni Zadranin i 28-godišnja Zagrepčanka, par koji na našoj sportskoj sceni slovi kao jedan od najpovučenijih, u subotu nisu skrivali svoju sreću. Organizirali su veliku svadbu s puno poznatih uzvanika, koja je proglašena najiščekivanijom svadbom ovog ljeta.

image

Manuela Skoblar, majka Dominika Livakovica.

Luka Gerlanc/Cropix

Prvo su za uzvanike priredili svečani domjenak u The Garden Loungeu u blizini zadarskog Arsenala koji je počeo u 15 sati a na koji je mladoženja je došao među prvima, u crnom odijelu s leptir mašnom. Ubrzo se gostima pridružila i Helena Matić, inače magistra Tekstilno-tehnološkog fakulteta koja je doslovno blistala u izuzetno elegantnoj vjenčanici.

image

Božidar Kalmeta s obitelji

Luka Gerlanc/Cropix

Odabrala je haljinu koja je svojim krojem bila vrlo jednostavna, no duboki prorez koji je otkrivao Heleninu nogu davao je toj svilenoj vjenčanici dozu izazovnosti. Tko je kreator njezine vjenčanice nije poznato, no mladenka je navodno u potrazi za haljinom otputovala do Londona.

image

Dominik Livaković i Helena Matić

Luka Gerlanc/Cropix

Na glavi joj je bio dugi veo bez ikakvih dodatnih ukrasa, šminka joj je bila izuzetno decentna, a u rukama je brineta nosila buket bijelih božura. Jednostavno i silno elegantno, pa nije ni čudo što su Matić prozvali hrvatskom Meghan Markle, što nije samo zato što fizički nalikuju, već i zato što ima taj vrlo decentni modni ukus.

Mladenci su bili odlično raspoloženi, pa su već ispred katedrale uz tamburaše zapjevali i zaplesali sa svojim gostima.

image
Luka Gerlanc/Cropix

No nije samo mladenka privukla pažnju, već i izuzetno elegantna, atraktivna majka 27-godišnjeg Livakovića, Manuela Skoblar kojeg je dobila u braku s bivšim državnim tajnikom, a i bivšim suprugom, Zdravkom Livakovićem. Manuelu Skoblar, koja je u braku sa zadarskim poduzetnikom Krešom Dijanom inače za Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. domaći mediji nazvali su "najzgodnijom mamom prvenstva". Mogli su je slobodno prozvati i najelegantnijom jer svojim izgledom na vjenčanju malo je reći da je oduševila. Nosila je zvonoliku haljinu prljavo-bijele boje s printom iznad koljena, crnu bob frizura i sunčane naočale, pa je stilom donekle podsjetila na slavnu modnu urednicu Annu Wintour.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Crkvenom dijelu svadbe svjedočile su brojne poznate osobe, ponajviše iz sportskih i političkih krugova, te poznati zadarski poduzetnici. Među uzvanicima bio je zadarski župan Božidar Longin sa suprugom, Božidar Kalmeta s obitelji, ugostitelj Erik Pavin, bivši nogometaš Marijan Buljat, Jadranko Lisica, Zvonimir Nižić Grof sa suprugom, baš kao i Frane Skoblar.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Međutim niti na domjenku niti na vjenčanju u katedrali nije viđen nitko od Livakovićevih kolega iz reprezentacije, pa su se mnogi zapitali hoće li se netko pojaviti. No nisu iznevjerili što je otkrio inače vrlo suzdržani kapetan vatrenih Luka Modrić objavivši fotografiju iz luksuznog Falkensteiner resorta Punta skala u Petrčanima gdje se svadbeno slavlje nastavilo.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Modrić je tu fotografiju stavio na svoj Instagram story, a na njoj su pored Modrića razgaljeni i odlično raspoloženi Šime Vrsaljko, bivši golman vatrenih Danijel Subašić te Domagoj Vida, party maher koji uvijek digne atmosferu na svim zabavama. Modrić je ovu sliku slavne četvorke objavio u ranim jutarnjim satima što će reći da je slavlje potrajalo do dugo u noć, a na nju je stavio tek komentar "Bagudine reunited!" Slavni sportaši fino su se opustili, pa se tako Modrić, kako je vidljivo na slici, počastio "kubankom", Vidi je u ruci vjerojatno čaša whiskeyja, a Vrsaljkova desna ruka nažalost u gipsu ili longeti.

image

Luka Modrić na svadbi Dominika Livakovića

Instagram/luka Modrić/Instagram/luka Modrić

Da li se pojavio i Mateo Kovačić sa suprugom Izabel, koji su navodno bili na popisu uzvanika nije poznato. Uzvanike su prema dostupnim informacijama u luksuznom resortu smještenom na samoj obali mora zabavljali Petar Grašo i Saša Matić, trenutno najveće zvijezde u regiji.

Bila je ova velika proslava ljubavi između bivše sportašice koja je skoro 20 godina trenirala umjetničko klizanje i skromnog i vrlo simpatičnog Dinamovog golmana, koji su se zaručili u proljeće prošle godine.

image

Helena Matić

Luka Gerlanc/Cropix/
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image

Božidar Kalmeta

Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image

Župan Božidar Longin.

Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix/
image
Luka Gerlanc/Cropix
image

Ugostitelj Erik Pavin.

Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 06:22