SKROMNI ROĐENDAN

Najfatalnija loto djevojka bivše države proslavila 64. rođendan u neobičnom izdanju

Godine joj sjajno stoje i mnogi joj u komentarima na Instagramu, gdje je prati više od 36.000 ljudi, pišu da izgleda bolje nego ikad
 Boris Kovacev/Cropix

Jedna od najljepših žena bivše države, najpoznatija jugoslavenska loto djevojka, fatalna Suzana Mančić, danas voditeljica i spisateljica, majka dvoje djece i jednog šašavog psa, kako se sama opisuje na društvenim mrežama, napunila je jučer 64 godine, a rođendan je proslavila u svom domu u Beogradu.

image
Matija Kokovic/presnimka

Slavljenica je pozirala u kućnoj atmosferi - u pidžami, nimalo neobično za doba pandemije, ali ipak, ono što su svi primijetili je da ima kompletno sređenu frizuru i šminku. Zapravo, malo tko izgleda ovako sjajno u pidžami. Suzani godine sjajno stoje i mnogi joj u komentarima na Instagramu, gdje je prati više od 36.000 ljudi, pišu da izgleda bolje nego ikad.

image
Instagram

- Skromno, ali s puno ljubavi - napisala je Suzana, koja je 2018. godine nakon 17 godina veze, izrekla sudbonosno 'da' grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu.

- Moj prvi brak je stvarno bio iz ljubavi. Što se tiče drugog braka, dokazano je da se volim sa Simom, jer smo 20 godina u vezi. Drugačijim očima sam gledala drugu priliku, od prve. Udala sam se prvi put iz velike ljubavi, ali kao što vidite ljubav je kvarljiva roba i ona nestane - izjavila je Suzana nedavno za srpske medije.

image
Instagram

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju s rođendanskom tortom i svjećicama, dok se iza nje, na kaminu, nalaze velika košara s bijelim ružama i čestitka.

Suzana ima dvije kćeri, Teodoru i Nataliju, koje je dobila u braku s Nebojšom Kunićem, bubnjarem nekad popularne jugoslavenske grupe Sedmorica mladih.

Zagreb u Suzaninom srcu ima posebno mjesto, kako je ranije priznala.

– Meni je jako drago da Zagreb pamti loto djevojku. I uvijek se razveselim kad dođem ovdje i vidim nasmijana lica. Hodate ulicom, a ljudi vam dijele osmijehe. To je jako dobro – rekla je Mančić prije dvije godine za portal Scena.hr kada je stigla u Zagreb na koncert Nede Ukraden u Lisinskom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:57