‘KRALJEVSKI‘

Najnovije izdanje Maje Šuput obožavatelje ostavilo bez teksta: ‘Idem se praviti važna okolo‘

Vesela obitelj Šuput-Tatarinov trenutno uživa na odmoru u Italiji, u hotelu Castello di Reschio
Maja Šuput Tatarinov
 Instagram

Maja Šuput u pauzi od nastupa, žiriranja u showu "Supertalent" i bavljenja svojim brendom Majushka uživa poput kraljice. Srećom, pronađe vremena i za ažuriranje svog Instagram profila pa njezini obožavatelji ne ostanu zakinuti informacijom gdje njihova omiljena pjevačica provodi slobodno vrijeme sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim preslatkim sinčićem Bloomom.

Vesela obitelj trenutno je na odmoru u Italiji, a njihova rezidencija je hotel Castello di Reschio. Hotel, dvorac i imanje izgledaju čarobno, a dvorac koji je pretvoren u hotel broji 36 soba i apartmana, ima restoran, spa, biblioteku, bar i bazen. Okruženo vinogradima i maslinicima, imanje Reschio idealno je mjesto za luksuzni odmor - baš po mjeri naše pjevačice.

"Danas mi je styling sve. Idem se praviti važna okolo", napisala je Maja u opisu fotografija na kojima pozira u Castellu di Reschio u dugoj žutoj suknji na volane i tamnoplavom sakou, dok na glavi ima profinjeni šeširić.

"Tako i treba... pokaži se, Majo, svima", "Kraljevski", "Vrhunski" - samo su neki od komentara njezinih obožavatelja koji je vjerno prate u stopu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:27