VELIKA OČEKIVANJA

Najpoznatija kuma u Hrvatskoj samouvjereno rezervirala zagrebačku Arenu za koncert 2030. godine: ‘Bit će posla‘

‘Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane, koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga‘

Domenica Žuvela

 Nikola Vilic/Cropix

Da je itekako uvjerena kako će njezina karijera potrajati, te čak dapače biti sve uspješnija, unatoč neizvjesnim vremenima, mlada splitska pjevačica Domenica Žuvela potvrdila je najavama u IN Magazinu, gdje je otkrila kako je rezervirala zagrebačku Arenu osam godina unaprijed. Tako je svoj veliki koncert odlučila održati 8. studenog 2030. godine, na svoj 38. rođendan.

''Najava koncerta, velikog koncerta u Areni 2030., za osam godina. Ja sam nekako uvijek bila optimist i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje. Nešto svjetlije pozitivnije. Veselije'', tvrdi Domenica.

Svoju samouvjerenost dopunila je tvrdnjama kako je oduvijek bila optimist s jasnom predodžbom budućnosti: ''Izdala sam svoj album. Dobila sam Porina za njega, popratila puno nagrada koje su meni kao izvođaču puno pomogle, da znaš da si na dobrom putu i da nastaviš dalje''. S velikim koncertom u Areni kao misli vodiljom nastavit će, kaže, nizati singlove i albume.

''Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane, koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga. Meni je to toliko super, kad krenem razmišljati, prepustim se mašti. Kad shvatim koliko stvari se može u tih osam godina promijeniti, koliko ću se ja kad budem jednog dana gledala ovaj intervju, najavljivala sam nešto što nisam ni znala kako će izgledati, kakva ću biti, izgleda za osam godina, hoću li imati djece, hoću li imati hrpu psića oko sebe, ne znam'', napominje Domenica.

S druge strane, sigurna je da će ispoštovati dogovor iz djetinjstva s Hanom Huljić kako će jedna drugoj biti vjenčane kume. Svoj dio Domenica je već odradila i stekla status trenutno najpoznatije kume u Hrvatskoj.

image

Hani Huljić vjenčana kuma je prijateljica Domenica Žuvela

Nikola ViliĆ/cropix

''A mislim, teško, teško, ne mogu zamisliti da bi moje vjenčanje bilo u tolikom centru pozornosti. I ono ja to već znam da ćemo ja i ona jedna drugoj biti kume i toliko sam se veselila i ne mogu vjerovati da je to već došlo'', ispričala je. U međuvremenu nastavlja plesati u showu 'Ples sa zvijezdama', a uskoro bi publici mogla ponuditi i svoj novi singl.

''Ja se evo nadam da ću je danas snimiti, da se snimi spot i da maksimalono prođe mjesec dana i novi singl je vani'', najavljuje Domenica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:26