KĆI OMILJENE MISICE

Najstariju kći Kovačevih ne viđamo često, a nova fotografija otkriva da je ljepotica poput mame

Kći Anice i Roberta Kovača, Leticija Kovač, nedavno je proslavila 18. rođendan
Anica Kovač i Leticija Kovač
 Cropix, Instagram

Da je definitivno ljepotu naslijedila od svoje majke, najstarija kći Anice i Roberta Kovača, Leticija Kovač, pokazala je sasvim slučajno, s obzirom na to da je njezina fotografija osvanula na Instagram profilu jedne vizažistice.

Lijepa Leticija nedavno je proslavila 18. rođendan, a vjerojatno u povodu ulaska u punoljetnost, maturantica je pozirala potpuno sređena, te ujedno pokazala i kako se itekako dobro snalazi pred kamerom.

U opisu fotografije stoji "Prelijepa Leticija", a vrlo brzo nakon objave uslijedili su komplimenti i komentari. Između ostalih, jedna je pratiteljica napisala "ljepotice naša", a Leticija joj se na to pristojno zahvalila. Inače, kći bračnog para Kovač nije, poput većine svojih vršnjaka, previše aktivna na društvenim mrežama, a njezin je Instagram profil zatvoren za javnost.

image
Anica Kovač
Cropix

Ne objavljuje često svoje fotografije, a ima i prosječan broj pratitelja, što daje naslutiti da je jednostavna i neopterećena obiteljskim zaleđem. S druge strane, njezina majka Anica lani je svoj profil otvorila za javnost, no na njemu rijetko objavljuje obiteljske fotografije. Anica i Robert Kovač u braku su od 2001., a uz Leticiju, imaju i kćer Viktoriju i sina Marka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:21