OBJAVILA FOTKU

‘Najteži trenutak Rakitićeve karijere‘, a sve zbog prelijepe talijanske novinarke koju su povezivali s Ibrahimovićem

Nakon utakmice Seville i Real Betisa Rakitić je davao izjavu novinarki Diletti Leotti s čime su se fanovi odlučili našaliti

Ivan Rakitić

 Jose Miguel Fernandez/Alamy/Alamy/Profimedia/Jose Miguel Fernandez/alamy/alamy/profimedia

Mnogi fanovi Ivana Rakitića, igrača Seville i bivšeg Vatrenog, zaključili su da je ovo bio najteži trenutak u njegovoj karijeri. Naime, u nedjelju je odigran veliki derbi između Rakitićeva kluba i Real Betisa, utakmica je završila 1:1, a fantastičan gol s 25 metara udaljenosti za domaćine zabio je upravo Rakitić.

Nakon derbija Rakitić je razgovarao s najpoznatijom talijanskom sportskom novinarkom Dilettom Leottom. Talijanka je potom objavila niz fotografija na svom Instagramu, a jedna od njih je i ona u kojoj je ovjekovječen trenutak dok uzima Rakitićevu izjavu.

„Najteži trenutak Rakitićeve karijere”, napisao je u komentare jedan obožavatelj, a s nekoliko tisuća lajkova na komentaru, čini se da se mnogi slažu s time.

Podsjećamo, Diletta Leotta ljubi njemačkog sportaša Lorisa Kariusa koji je vratar engleskog kluba Newcastle United, a par je u kolovozu dobio djevojčicu.

Ranije su talijansku novinarku povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem. Prema pisanjima medija, u siječnju 2021. Zlatan je proveo noć u njezinoj kući. Navodno je Ibrahimović proslavio Novu godinu sa svojom suprugom na zabavi, a potom je supruga otišla kući, a on do Dilette kod koje je ostao do ranih jutarnjih sati. Šuškalo se da su i zajedno večerali jednom prilikom, ali glasine nisu potvrđene, a čak se Diletta jednom prilikom osvrnula na veze sa zauzetim muškarcima.

image

Zlatan Ibrahimović

Cristiano Mazzi/Zuma Press/Profimedia/Cristiano Mazzi/zuma Press/profimedia

„Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati svijest da se ne dovedeš u pogrešne situacije”, rekla je tada novinarka.

Kasnije je ona započela vezu sa slavnim turskim glumcem Canom Yamanom, a u listopadu 2022. viđena je sa svojim trenutnim partnerom Kariusem, pa se počelo tada pisati o njihovom odnosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:51