OBNOVILI LJUBAV

Najturbulentniji hrvatski reality par ponovno je zajedno: ‘Ništa nas ne može razdvojiti‘

‘Moja si zauvijek‘, poručio je zaljubljeni Goran svojoj dragoj s kojom je bio u vezi tri godine
Hana Rodić i Goran Jurenec
 Cropix

Influencerica Hana Rodić i Goran Jurenec, koji je bio prvi hrvatski 'Gospodin Savršeni' ponovno su zajedno.

Model koji živi u Berlinu i influencerica iz Zagreba spojili su se u prvoj sezoni reality showa, a nakon tri godine veze, dogodio se prekid koji nije bio nimalo prijateljski. Pljuštale su optužbe i teške riječi sa svih strana, a domaća javnost sa zanimanjem je pratila ovaj javni rat na društvenim mrežama. Onda je Goran obnovio ljubav sa svojom bivšom djevojkom Claudijom Lucijom, no prekinuli su nakon samo nekoliko mjeseci.

Hana je zatim javno napala Claudiju i izjavila da ju je Goranova bivša tri godine uhodila i bila opsjednuta njezinim životom. Ipak, čini se da su se strasti konačno stišale te su Goran i Hana ponovno sretni zajedno.

"Ništa nas ne može razdvojiti, ti si onaj kojeg mi je bilo suđeno pronaći", napisala je Hana u opisu njihove zajedničke fotografije koju je objavila na Instagramu.

"Moja si zauvijek", poručio joj je zaljubljeni Goran.

image
Goran Jurenec i Hana Rodić
Instagram

Njihovi obožavatelji ovu su vijest dočekali s oduševljenjem. "Bilo je i vrijeme", "Zajedno ste najjači", "Lijepo vas je vidjeti" - samo su neki od komentara fanova.

Ipak, neki od njih su pomalo skeptični. "Ajde super. Ali on kad jednom prevari, uvijek će, nažalost", poručila je jedna obožavateljica, dok je druga poručila Hani da je 'luda ako se pomirila s Goranom bez da ju je on zaručio.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:43