VI BIRATE!

Najveća medijska nagrada Zlatni studio: Još samo danas imate priliku poslati svoje favorite u finale

Priključite se velikom medijskom događaju, nagradite svojim glasom rad i trud domaćih kreativaca

Svečana dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio 2019. 

 Ronald Gorsic/Cropix

Posljednja je prilika da svoj glas date glazbenicima, njihovim albumima i pjesmama, glumcima, filmovima i kazališnim predstavama, serijama i zabavnim programima, radijskim i televizijskim emisijama, voditeljima i novinarima koji su po vašem mišljenju obilježili 2021. godinu, i tako ih pošaljete u drugi, finalni krug i pružite mogućnost da osvoje najveću medijsku nagradu Zlatni Studio.

Glasajte za nominirane u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

U prvih tjedan dana od objave nominacija, a ima ih čak 95, više od 160000 čitatelja dalo je glas svojim favoritima, bilo putem kupona u magazinu Studio Jutarnjeg lista, bilo na portalu jutarnji.hr. Utrka za nagradama sada se zahuktava.

U petak, 24. prosinca u Studiju je objavljen treći i posljednji kupon u prvom krugu glasanja. Osim slanjem kupona svoj glas u svim kategorijama svojim favoritima i dalje možete dati na portalu Jutarnjeg lista, sve do posljednjeg dana u godini.

Ti će glasovi publike u finale poslati po troje nominiranih iz svake potkategorije. Kao i proteklih godina, ulazak među finaliste drugog kruga te pobjednike Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova u kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online, u dva kruga glasanja.

image

statua Zlatni studio

Marko Todorov/Cropix

Imena finalista bit će objavljena u Studiju 7. siječnja 2022., kada počinje drugi krug glasanja koji će iznjedriti imena pobjednika. Kuponi u drugom krugu bit će objavljeni 7., 14. i 21. siječnja u Studiju, a glasanje će biti moguće na portalu jutarnji.hr.

Proglašenje pobjednika pete po redu nagrade Zlatni Studio bit će 4. veljače na HTV-u, na gala večeri u izravnom prijenosu iz studija "Anton Marti".

U četiri godine najveću medijsku nagradu Zlatni Studio za kategorije filma, kazališta, glazbe, televizije i radija pratilo je dva milijuna glasova čitatelja Jutarnjeg lista i publike. Priključite se velikom medijskom događaju, nagradite svojim glasom rad i trud kreativaca iz različitih područja pod motom "najbolji biraju najbolje".

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 17:05