WIWIBLOGGS

Najveća online zajednica obožavatelja Eurovizije komentira našu Doru: ‘Bilo bi u redu da seksi Damir dobije svoje 3 minute‘

U članku autori ističu povratak Leta 3 na Doru, ali naglašavaju kako će se protiv njih natjecati i Damir Kedžo

Damir Kedžo

 Instagram/Damir Kedžo/

Čini se da su glazbenici u Hrvatskoj jako motivirani, ovo je obećavajući popis natjecatelja - kažu inozemni obožavatelji Eurosonga nakon što je wiwibloggs objavio tko će se natjecati na Dori 2024.

U članku autori ističu povratak Leta 3 na Doru, ali naglašavaju kako će se protiv njih natjecati i Damir Kedžo, koji je 2020. godine osvojio Doru s pjesmom ‘Divlji vjetre‘, no nikad nije stigao na Eurosong koji je te godine otkazan zbog pandemije korone.

Kedžo, sudeći po komentarima, ispod teksta, ima mnogo poklonika, koji poručuju kako bi ‘bilo u redu da seksi Damir napokon dobije svoje 3 minute na Eurosongu‘.

Koplja se očekivano, najviše lome oko Leta 3.

- Hrvatska, nemoj izabrati te odvratne i jezive likove kojima bi trebalo zabraniti javno pojavljivanje - predlaže jedan komentator, dok drugi već ‘zna‘ kako je pjesma ‘Babaroga‘ - što ju, poručuju iz Leta 3, izvodi neka perad koja se predstavlja kao Let 3 - posvećena situaciji u Izraelu.

- Babaroga je vještica slična Babi Yagi i Krampusu, nje se treba bojati i izbjegavati je u širokom luku - kaže treći komentator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:38