PARTY IZNENAĐENJA

Najzgodniji hrvatski zet i njegova Iris konačno otkrili spol djeteta: ‘Naša kći već tri tjedna drži to u tajnosti‘

Njihova kći, 11-godišnja Lara čuvala je tajnu sve do velikog obiteljskog okupljanja

Pedro Soltz i Iris Cekuš

 Neja Markicevic/Cropix/

Pedro Soltz, brazilski maneken i glumac sa zagrebačkom adresom, inače pobjednik showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" i njegova supruga Iris Cekuš, također model, dobit će djevojčicu. Par već ima 11-godišnju kćer Laru, a upravo je Lara odigrala glavnu ulogu u otkrivanju tajne, čak i svojim roditeljima, što mogu očekivati - dječaka ili djevojčicu.

U upravo objavljenom videu na Instagramu Pedra Soltza kojeg prati oko 172 tisuće ljudi, sretni roditelji pokazali su kako su okupili na fešti obitelj i prijatelje, proveli anketu hoće li biti sin ili kćer, a Lara je na kraju efektno razotkrila da će dobiti sestricu.

- Danas je jako važan dan jer ćemo saznati spol našeg djeteta. Bit će to veliko iznenađenje jer samo Lara zna. I to drži u tajnosti već tri tjedna, a mi jedva čekamo da doznamo - rekli su vidno uzbuđeni Iris i Pedro u objavljenom videu.

Iris je inače bila mišljenja kako ponovno nosi djevojčicu, Pedro je predosjećao da je u pitanju dječak, no njegova supruga imala je očito bolji "radar". Da iščekuju prinovu i da će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana, otkrili su 18. listopada. Ovaj par upoznao se 2010. na snimanju jedne kampanje u Milanu, a vjenčali su se prije šest godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 03:06