NEDA, NIKA I PAMELA

Nakon 10 godina, grupa Feminnem ponovno je zajedno: ‘Ekipa, presretne smo, vraćamo se‘

Na Instagramu su otvorile i službeni profil grupe, a novošću su se pohvalile i na svojim privatnim profilima

Grupa Feminnem

 Srdjan Vrancic

Nakon dugih deset godina ponovno se okuplja grupa Feminnem koju čine Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak.

Odlučile su ponovno nastupati zajedno pa su na Instagramu otvorile i službeni profil grupe, a novošću su se pohvalile i na svojim privatnim profilima.

“Ekipa, presretne smo, we are back!”, napisala je Pamela.

image

Feminnem se vraća

Screenshot Instagram/Screenshot Instagram

“Here we go”, oglasila se i Neda u komentarima.

Pamela je na Instagram Storyju dala naslutiti i da će biti novih pjesama.

Nakon natjecanja 'Hrvatski Idol' 2004. godine, Pamela, Neda i Ivana Marić, koje su dogurale do same završnice, osnovale su Feminnem i objavile prvi hit singl ‘Volim te, mrzim te’. Godine 2005. s pjesmom 'Call Me' predstavljale su Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Pjesma je osvojila 14. mjesto u finalu i to je bio treći najbolji rezultat Bosne i Hercegovine do tad.

image

Nastup grupe Feminnem

Neja Markicevic/Cropix

Prijavile su se i na Doru 2007. s pjesmom 'Navika' i osvojile deveto mjesto. Krajem godine, Ivana je odlučila napustiti Feminnem i započeti samostalnu karijeru, a Nedi i Pameli se pridružila Nikol Bulat koja je odabrana putem audicije za treću članicu.

U novoj postavi su se 2009. ponovno prijavile na Doru s pjesmom 'Poljupci u boji' i osvojile treće mjesto. Iste godine je Nikol zbog razmirica unutar tima napustila bend.

image

Feminnem

Srdjan Vrancic

Iste godine bendu se priključila Nika Antolos. Prvi singl koji su izdale u novoj postavi bila je pjesma ‘Sve što ostaje’ koja je veoma brzo postala hit. 2010. godine pobjeđuju na Dori s pjesmom 'Lako je sve', ali u finale Eurosonga se ipak nisu uspjele plasirati. Izdale su tri albuma, ali 2012. godine odlučile su se razići.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:58