‘PRUŽIMO NAM ŠANSU‘

Nakon dugo vremena, Zorica Kondža se vratila: ‘U ovome se svatko može prepoznati‘

Za tekst pjesme koju pjeva s Rišpetom pobrinula se Sanja Tafra, a za aranžman Leo Škaro i Pero Kozomara

Zorica Kondža i Ivo Amulić

 Pero Kozomara

Nakon uspješnog ljetnog hita ‘Lipo mi je tu‘, s kojim su proveli sedam tjedana na vrhu nacionalne top liste HR top 40 najemitiranijih, Rišpet nastavlja niz novom baladom ‘Pružimo nam šansu‘.

Ovoga puta ekipa iz Rišpeta udružila je snage s glazbenom divom Zoricom Kondžom čiji se glas već desetljećima ističe na glazbenoj sceni, a bogata karijera iznjedrila mnoge bezvremene hitove.

- Ne moram niti govoriti koliko mi znači, te koliko sam počašćen, što je jedna od najvećih diva ovdašnjih prostora, legendarna Zorica Kondža snimila duet s Rišpetom, rekao je osnivač klape, Pero Kozomara.

- Zorica je toliko jednostavna, a opet velika žena i pjevačica. Nije floskula, ali kada je snimala s nama u studiju, moram priznati da sam se naježio od glave do pete, te mogu reći kako Zorica naprosto s godinama sve bolje i bolje pjeva. Već na prvo slušanje ‘Pružimo nam šansu‘, na našu radost i zadovoljstvo, Zorica je momentalno upitala ‘kada snimamo?‘, dodao je.

image

Zorica Kondža i klapa Rišpet

Pero Kozomara

Poznato je da Rišpet uvijek pjeva o ljubavi kojom osvaja publiku gotovo svih generacija na svoj prepoznatljiv način, bržim ritmovima ili baladama, pa tako i u glazbenoj priči ‘Pružimo nam šansu‘, za čiji tekst se pobrinula Sanja Tafra koja je također napisala i ‘Lipo mi je tu‘, ali i mnoge druge Rišpetove uspješnice, dok se za aranžman pobrinuo Leo Škaro zajedno s Perom Kozomarom.

- Ovo je pjesma u kojoj se svatko može prepoznati jer svaka veza ima svoje uspone i padove, ali prava ljubav na kraju sve pobjeđuje, samo joj treba pružiti šansu. Vjerujem da će publika prepoznati tu emociju s kojom je otpjevana, te da će istinski uživati u našoj novoj glazbenoj priči ‘Pružimo nam šansu‘ koliko i mi, zaključio je Kozomara.

‘Pružimo nam šansu‘ ima i svoj video spot čije je romantične kadrove Željko Petreš vješto uklopio sa samom pjesmom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:47