POVRATAK NA MALE EKRANE

NAKON DVIJE GODINE STANKE VRAĆA SE POPULARNI TV SHOW 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Kandidati će uz maske doživjeti i novi šok - depilaciju

U novoj sezoni bit će najviše glumaca dosad, njih troje, i to svi iz megapopularne serije “Na granici”

Nakon dvije godine pauze uskoro se na program Nove TV vraća popularni show “Tvoje lice zvuči poznato”. Šesta sezona donijet će brojne promjene, kako one u žiriju tako usko povezano s tim i one voditeljske jer su od Igora Mešina i Renea Bitorajca palicu preuzeli Frano Ridjan i Maja Šuput kojoj će to biti debi u ulozi voditeljice, kako je to već obznanjeno.

Treninzi

No, ono što se dosad držalo u tajnosti su novi kandidati, njih osam, koji će se podvrgnuti višednevnim treninzima, i pjevačkim i plesnim, a u konačnici i napornim transformacijama koje uključuju maske, isprobavanje kostima, a ponekad i prvi susret muškog roda sa šokom depilacije. U ovoj sezoni “Tvoje lice zvuči poznato” bit će najviše glumaca, njih troje. Produkcija showa posegnula je za licima iz njihova hita “Na granici” čiji kraj obožavatelji i dalje oplakuju zazivajući treću sezonu te serije. Predvodi ih glumac Siniša Ružić, 50-godišnji član zagrebačkog kazališta Gavella, koji je u seriji “Na granici” tumačio lik Tome Bobana.

Nives Celzijus kao Marilyn Monroe

- Volim pjevati, volim se maskirati, volim se zezati, volim zabaviti i iznenaditi publiku. Oduševljen sam što sudjelujem u ovom showu, osjećam i strah i uzbuđenje - kaže Ružić kojeg je ponajviše strah žirija. Ružiću su se na sceni, jer show se već počeo snimati, pridružili mlađi kolege iz serije “Na granici” - Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek.

- Pomisao na višesatno šminkanje ulijeva mi pomalo strah u kosti, no voljan sam suočiti se s tim i riješiti se svih predrasuda i strahova - kaže Braić te dodaje kako se zapravo jako veseli ekstremnim transformacijama.

Sin poznatog hrvatskog glumca i redatelja Renea Medvešeka, Fabijan Pavao, smatra kako je to odlična prilika da izađe iz zone svog komfora te je sretan jer će imati priliku naučiti nešto novo i korisno za njegov glumački, ali i pjevački zanat.

- Glazbom se bavim odmalena, no imitacija u glazbi je nešto potpuno novo i neistraženo za mene - objašnjava Medvešek.

Dugogodišnjeg glumačkog iskustva ima i Mario Valentić, profesor kineziologije, fitness trener i model, kojem je jača strana što se ovog showa tiče upravo ples. Naime, Valentić je odnio pobjedu u jednoj od sezona zahtjevnog “Plesa sa zvijezdama”.

- Gluma, točnije imitacija, plus ples, plus pjevanje u jednom jest možda najizazovniji oblik scenskog nastupa, no izazove volim, pogotovo kad se oni dotiču onoga što jako volim raditi. Pjevanje mi je od te tri varijable najmanje blisko pa bi tu moglo biti sklisko - priznaje Valentić.

Mario Valentić, Lu Jakelić, Lana Mihić Klingor, Siniša Ružić, Fabijan Pavao Medvešek, Marko Braić, Neda Parmać i Marina Orsag ekipa je koja će zabavljati gledatelje u šestoj sezoni

U novom studiju

Uz četiri muška pretendenta na titulu najboljeg u “Tvoje lice zvuči poznato” tu su i četiri žene: Neda Parmać, Lana Klingor Mihić, Lu Jakelić te Marina Orsag.

Neda Parmać otkriva kako se od samog početka showa nadala pozivu na audiciju, dok će Lani Klingor Mihić ovo ujedno biti povratak pjevanju od kojeg se davno oprostila i posvetila privatnom biznisu, među ostalim i odnosima s javnošću.

- Trema će biti moj najbolji prijatelj i stalni pratitelj, no nadam se onaj ugodni. Dok je god ona prisutna, to znači da mi je stalo - kaže Klingor Mihić. Hrvatskoj kantautorici i radijskoj voditeljici Lu Jakelić strah i pojam konkurencije u ovoj priči nisu bliski.

Igor Mešin kao John Lennon

- Mislim da bih bila na krivome mjestu kad bih se tako postavljala. Radujem se radoznalo svemu, a eventualno je tu samo vrsta neugode jer još nisam iskusila ovakvu vrstu posla i zabave. Jednako se veselim brkovima, poprsju, tupeima, trikoima, perikama... - govori.

Komičarka Marina Orsag svjesna je da je čekaju veliki fizički napori. - Plaši me da neću dobiti likove uz koje mogu pokazati sve što mogu i da ću pasti na pozornici jer idem bez naočala, a leće u boji nemaju dioptriju - napominje Orsag.

Kada kreće šesta sezona “Tvoje lice zvuči poznato”, na Novoj TV još ne žele otkriti. Imat će 13 epizoda, a u žiriju će biti starosjedilac Goran Navojec, Indira Levak, Nives Celzijus te dosadašnji voditelj showa Igor Mešin. Novitet je i novi studio, a u međuvremenu su za potrebe najavnog spota emisije čari transformacije prošli i članovi žirija i voditelji.

Za Nives Celzijus to nije bio novitet jer se s time suočila u četvrtoj sezoni u kojoj je odnijela i pobjedu. Nives je sada utjelovila Marilyn Monroe, dok je Igor Mešin postao John Lennon, član legendarnih Beatlesa. Njegov kolega Goran Navojec ušao je cipele Elvisa Presleyja, Frano Ridjan u one Freddieja Mercuryja, dok se Maja Šuput transformirala u Amy Winehouse. Indira Levak postala je Tina Turner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:09