SREĆI NEMA KRAJA

Nakon finala Supertalenta stiže beba: Domaći glumac i supruga po prvi put postat će roditelji

‘Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo‘, rekao je Fabijan Medvešek

Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović

 Cropix/

Domaći glumac Fabijan Pavao Medvešek i njegova supruga Karla u veljači će prvi put u životu postati roditelji.

Novi član žirija Supertalenta za IN Magazin Nove TV otkrio je da je jako uzbuđen.

"Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno nismo mogli sakriti da stiže prinova. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim. Zna se već i spol, ali... Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe‘‘, rekao je Fabijan.

Vezu koja traje od srednjoškolskih dana Fabijan i producentica Karla Abramović okrunili su krajem svibnja romantičnim vjenčanjem u Motovunu.

"Zajedno smo prošli kroz srednju školu, faks, različite uspone i padove‘‘, rekao je Fabijan govoreći o svom odnosu s Karlom.

Za IN Magazin također je govorio i o glazbenoj karijeri.

‘‘Taman negdje u srednjoj školi sam počeo s tim i onda početak faksa prve dvije godine sam se intenzivno bavio bendom, što je bilo dosta nezgodno budući da sam cijele dane bio na akademiji, a to je period života kojeg se rado sjećam, jer sam u relativno kratkom roku napravio jako puno i doživio jako puno‘‘, ispričao je.

Novi član žirija Supertalenta stisnuo je nedavno Zlatni gumb uličnom sviraču Iliji Babiću koji ga je podsjetio na njegove glazbene početke.

‘‘Ja sam primijetio kod njega da je on napravio nešto što ja na kraju nisam, da je sebi dao prostora da napravi nešto što je želio napraviti, mislim da je to velika hrabrost, puno ljudi bi reklo da je to ludost. Ja ne žalim što nisam to napravio, jer sam napravio što sam trebao u svom životu ali isto tako cijenim njegov odabir, jer je velika stvar i to me dotaknulo duboko‘‘, rekao je.

image

Fabijan Pavao Medvešek

Biljana Blivajs/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:14