ČISTA SREĆA

Nakon objave velike vijesti, Severina raznježila fanove fotografijom: ‘Majčinska ljubav uvijek pobjeđuje‘

Sud je presudio kako će maleni Aleksandar 14 dana živjeti s majkom u Zagrebu, te isto toliko vremena s ocem, također u Zagrebu
Severina Vučković
 Darko Tomas/Cropix

Nakon što je jučer javnosti objavila kako joj je pravomoćnom presudom na sudu u Splitu uvažena žalba na prvostupanjsku odluku kojom joj je oduzeto dijete, Severina ne skriva svoju sreću.

Nakon 20 mjeseci napokon može slobodno uživati sa svojim sinom, a na društvenim je mrežama svoje osjećaje podijelila s pratiteljima.

Objavila je fotografiju s mora koja prikazuje kako se na ležaljci na plaži grli sa svojim osmogodišnjakom.

'Ljubav se ljubavlju vraća', napisala je kratko pjevačica, no i to je bilo dovoljno da se u par minuta naredaju tisuće lajkova i nekoliko stotina komentara.

'Prava majčinska ljubav uvijek pobjeđuje', 'Ovo je najljepša vijest jučer i danas', 'Vratilo se dite materi, Bože hvala ti', redali su se obožavatelji s dobrim željama.

Sud je presudio kako će maloljetni sin Severine i Milana Popovića od sada pa nadalje 14 dana živjeti s majkom na njezinoj adresi prebivališta u Zagrebu, te isto toliko vremena s ocem, i to također na njegovoj prijavljenoj zagrebačkoj adresi. To znači da Popović neće moći odvesti dijete u Srbiju da tamo živi s njim.

Pravomoćnom odlukom ukinuo se i dio alimentacije od 1200 kuna mjesečno koliko je Severina plaćala, s obzirom na to da će maleni Aleksandar živjeti podjednako vremena sa svakim roditeljem.

'Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dijete. Mreža uhodanih pojedinaca u centrima, na sudovima, u posebnom skrbništvu i kojekakvim poliklinikama, priuštila mi je 20 mjeseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dijete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene, koji su vjerovali u sustav i poštenje, a korupcija će, nadam se, biti razotkrivena sva oko ovog i sličnih predmeta', izjavila je jučer Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:46