STIŽE U NIŠ

Nakon otkazanog koncerta u Čačku, Petar Grašo najavio novi koncert u Srbiji: ‘Bit će nezaboravno‘

Svoje obožavatelje u Srbiji Grašo je na koncert pozvao putem Instagram Storyja, usput naglasivši kako mu je to prvi put da nastupa u Nišu

Petar Grašo

 Davor Pongracic/Cropix

Nakon što je prije tjedan dana otkazan koncert Petra Graše koji se trebao održati 18. ožujka u Čačku, popularni splitski pjevač najavio je novi datum u Srbiji, ovoga puta u Nišu, samo dan ranije od predviđenog nastupa u Čačku. Svoje obožavatelje u Srbiji, točnije u Nišu, Grašo je na koncert pozvao putem Instagram Storyja, usput naglasivši kako mu je to prvi put da nastupa u tom gradu.

"Dragi moji, dođite u Niš 17. 3. To je naš prvi koncert u Nišu i učinit ćemo sve da bude nezaboravan. Vidimo se. Dođite, pjevat ćemo, svirat ćemo, to će biti večer muzike, radosti, ljubavi, Mediterana. Veliki poljubac", poručio je Grašo.

image

Petar Grašo

Instagram/petar Grašo/

Inače, Grašin koncert u Čačku trebao se održati u Sportskoj dvorani Mladost, no internetska stranica na kojoj su se prodavale karte za njegov nastup povukla ih je iz prodaje.

"Koncert Petra Graše zakazan za 18. ožujka se otkazuje zbog nemogućnosti osiguravanja tehničkih zahtjeva za realizaciju koncerta od strane dvorane", glasilo je obrazloženje na stranici Tickets.rs, a organizatori su obavijestili obožavatelje popularnog pjevača da će im vratiti novac za kupljene ulaznice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:16