BORIS ROGOZNICA

Nakon ‘pokajničke‘ pjesme, bivši suprug Doris Pinčić našao novi posao pa objavio selfie iz ureda

Početkom mjeseca Zadranin je predstavio novu pjesmu ‘Samo čovik‘ koju će uskoro predstaviti na Zagrebačkom festivalu
Boris Rogoznica
 Instagram

Korona-kriza nagnala je mnoge glazbenike da se okušaju u nekim drugim poslovima pa tako i zadarskog pjevača Borisa Rogoznicu, poznatijeg kao bivšeg supruga voditeljice HRT-a Doris Pinčić s kojom je tijekom sedmogodišnjeg braka dobio sina i kćer.

Pjevač se pohvalio fotografijom s novog radnog mjesta, a kako doznaje RTL, zaposlio se kao prodavač u auto kući. Novim se poslom i sam Rogoznica pohvalio na društvenim mrežama objavivši selfie iz ureda, dok se oko njega vidi hrpa papira.

- Pozdrav, Borise, želimo ti sreću na novom poslu, poručili su mu fanovi u komentarima.

Početkom mjeseca Zadranin je predstavio novu pjesmu 'Samo čovik' koju će uskoro predstaviti na Zagrebačkom festivalu. Da se svidjela slušateljima pokazuje i to što se već našla na HR top 40 nacionalne liste singlova.

Znakoviti su stihovi kojima kao da se želi okajati za svoje grijehe pa tako pjeva: "Ko je bez grija neka mi sudi, ko je bez grija recite ljudi, da sam moga bolje moga sam, da sam griši puno griši sam, posli svega samo čovik sam..."

- Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola vidjela kao glavnog junaka naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme. U nadi da će za nas glazbenike nadolazeća godina biti znatno bolja od prošle, nestrpljivo iščekujem pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha koji će se u njoj pronaći i prigrliti je kao svoju, rekao je pjevač koji je za vrijeme bračne idile u jednom od rijetkih intervjua, a dao ga je u rujnu 2019. Slobodnoj Dalmaciji, priznao kako su Doris i on kupili kuću bez kredita.

Sredinom lipnja prošle godine Doris i on potvrdili su da više nisu zajedno, a onda su ubrzo u javnost procurile i eksplicitne poruke koje je Boris razmjenjivao s Alex Ognjenom, bivšom kandidatkinjom "Farme", tatoo majstoricom i majkom 15-godišnjeg sina, piše Slobodna Dalmacija.

Boris je tada kazao kako mu je žao što je popustio muškim hormonima i napravio veliku pogrešku koja će ga pratiti cijeli život te se iskreno pokajao zbog svega.

Doris se pak ni jednom riječju nikad nije osvrnula na razvod, tek je u nedavnom intervjuu za Jutarnji list rekla da nema namjeru tako skoro mjenjati prezime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:14