SKLADAN PAR

Nakon poziranja u seksi crvenom bikiniju, žena Marcela Brozovića viđena s njim u Skradinu: Svi fanovi imaju istu poruku

Brozović je nakon osam i pol godina napustio redove talijanskog giganta Intera iz Milana, a njegova Silvija najveća mu je podrška

Marcelo Brozović

 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Dan nakon što je potpisao ugovor sa saudijskim klubom Al-Nassr za koji igra i Cristiano Ronaldo, hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović snimljen je kako s obitelji i prijateljima odmara na jahti u Skradinu.

S njim je bila i njegova supruga Silvija Brozović, diplomirana biologinja koju su navijači Al Nassra, čini se, već zapratili na društvenim mrežama i poželjeli joj dobrodošlicu.

image

Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima ukrcava se na jahtu

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

"Dobrodošla u Saudijsku Arabiju", "Prekrasna, dobrodošla", "Pobrini se za našeg igrača" - glasili su samo neki od komentara pratitelja na Instagramu.

Brozović je nakon osam i pol godina napustio redove talijanskog giganta Intera iz Milana s kojim je prije manje od mjesec dana igrao finale Lige prvaka. Financijski detalji transfera nisu objavljeni, no nagađa se kako je Al-Nassr platio 18 milijuna eura odštete, dok bi Brozović trebao zarađivati 25 milijuna eura po sezoni. Tim ugovorom postao je najplaćeniji hrvatski sportaš u povijesti.

Brozovića navijači pamte kao brzog igrača upečatljivog karaktera, a na Svjetskom nogometnom prvenstvu u utakmici protiv Japana oborio je rekord pretrčavši 16,7 kilometara. Ipak koliko god da je dinamičan na terenu, s druge strane, od milja zvani „Broz”, vodi miran privatni život.

image

Marcelo Brozović

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Od 2016. godine u braku je sa Silvijom, s kojom se vjenčao u matičnom uredu u Velikoj Gorici u krugu kumova i obitelji. Prije vjenčanja bili su u vezi četiri godine, a par ima dvoje djece - šestogodišnju kćer Auroru i trogodišnjeg sina Rafaela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:12