ŠTO ĆE REĆI FANOVI?

Nakon promjene bračnog statusa, Momčilo Otašević iznenadio i promjenom imidža

Otašević je na Instagramu osvanuo bez brade, svojevrsnog zaštitnog znaka, a mnogi su primijetili da sada djeluje puno mlađe

Momčilo Otašević

 Vedran Peteh/Cropix

Nakon što je u javnosti odijeknula vijest da se razvodi od glumice Jelene Perčin, crnogorski glumac Momčilo Otašević ne prestaje biti u centru pozornosti.

Osim promjenom bračnog statusa, miljenik ženske publike iznenadio je i promjenom imidža pa je odjednom postao ‘golobrad‘.

Otašević je na Instagramu osvanuo bez brade, svojevrsnog zaštitnog znaka, a mnogi su primijetili da sada djeluje puno mlađe.

"Što je muškarac bez brkova", komentirala je jedna pratiteljica, a uslijedile su i druge reakcije te savjeti da slobodno pusti bradu staru tjedan dana.

Podsjetimo, Momčilo i Jelena u tajnosti su se vjenčali 2018. godine u Crnoj Gori, a tijekom braka su dobili dvoje djece. Nedavno je Jelena za Gloriju priznala da je braku sada došao kraj.

"Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece", rekla je u intervjuu Jelena Perčin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:40