SVIBANJ U LISINSKOM

Nakon što je otkazala koncert zbog strašnih bolova, Josipa Lisac oglasila se s još jednom novosti

Kako doznajemo od prijatelja naše velike dive, stanje ni sada nije mnogo bolje

Josipa Lisac

 Tomislav Kristo/Cropix

Josipa Lisac se oporavlja i najavljuje svoj svibanjski koncert u Zagrebu. Organizatori javljaju kako odgođeni koncert Josipe Lisac, koji se 25. veljače trebao održati u K.D. Vatroslava Lisinskog, sada ima novi datum: Josipa i njezin bend u Lisinskom će nastupiti 27. svibnja.

Podsjetimo, tjednima uoči prvog koncerta, kao i na samom nastupu u utorak, 21. veljače, Josipa je trpila prilične bolove uzrokovane išijasom, na čiji račun se par puta i našalila. Nakon održanog koncerta, na koji je došla potpomognuta štapom, situacija se nažalost pogoršala toliko da nije bila u stanju nastupiti te je nastup morao biti odgođen do novog datuma.

Kako doznajemo od prijatelja naše velike dive, stanje ni sada nije mnogo bolje, no Josipa, koja marljivo odlazi na terapije, nada se da će se to u tjednima koji slijede promijeniti. Raduje se novom susretu sa zagrebačkom publikom koji će se zbiti krajem svibnja.

Sve ulaznice kupljene za odgođeni koncert vrijedit će i za onaj 27. svibnja, napominju organizatori. Svi kojima novi datum ne odgovara mogu ostvariti povrat novca najkasnije do 15. ožujka, na prodajnom mjestu gdje su ulaznicu kupili. Sva vraćena mjesta naći će se u prodaji od 16. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:14