BLISKE KUME

Nakon što nije bila na skijanju s Grašom i Viktorijom Rađom, Domenica otkrila gdje je Hana Huljić

Hana Huljić s Domenicom i kolegicama snima nešto u studiju, a više od toga pjevačice nisu otkrile

Hana Huljić Grašo

 Biljana Blivajs/cropix/

Glazbenicu Hanu Huljić nismo vidjeli na skijanju sa suprugom Petrom Grašom i njihovom prijateljicom, nekadašnjom manekenkom Viktorijom Rađom, a sada je njezina kuma i pjevačica Domenica otkrila čime se zadnjih dana bavi Hana.

"Nije me bilo ovih dana na IG, aliii evoo mee. Svašta novo radimo", napisala je Domenica uz objavu na kojoj je s Hanom i drugim pjevačicama. Zajedničku fotografiju podijelile su i u Instagram objavi gdje se sve nasmiješeno grle u studiju.

Domenica nije otkrila što se to novo radi, ali prema onom što se čuje u snimci možda se radi o dječjim pjesmicama koje Hana snima za svoj YouTube kanal ‘hanababychannel‘.

image

Domenica, Hana Huljić i kolegice

Screenshot/instagram/dome.nica/

Mlada glazbenica nedavno je objavila pjesmu "Moon" koja je nastala još prije dvije godine.

"Dugo je čekala. Nastala je u trenu, no ja sam dosta komplicirana kad je u pitanju rad u studiju i rad oko spota. Nigdje mi se nije žurilo, objavljujem pjesme po nekoj svojoj volji i želji, došlo je vrijeme kad sam se mogla malo izvući iz kuće", rekla je Hana u emisiji "Kod nas doma".

Majka je jednogodišnje Albe, pa otkako je u toj važnoj ulozi manje se druži s prijateljicama.

"‘Valjda je to tako u životu svake mame, to je potpuno normalno. One uglavnom dođu kod mene doma pa pričamo ili igramo društvene igre. Ili snimamo spotove i pjevanje pratećih vokala", pojasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:11