MIACH

Nakon suradnje s Hiljsonom Mandelom i nominacije za Porin, mlada glazbenica ima novi hit

‘SMS‘ je, kako kaže glazbenica Miach, empowering post prekid pjesma

Miach predstavila pjesmu SMS

 Ana Cindrić

Nakon što je ‘svemirskom‘ suradnjom s Hiljsonom Mandelom na pjesmi "NLO" osvojila radijski eter, YouTube trending, kritiku i publiku te zaradila nominaciju za prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najboljeg novog izvođača, mlada zvijezda Miach predstavlja novu pjesmu "SMS".

"SMS" je, kako kaže Miach, empowering post prekid pjesma, nastala u još jednoj sjajnoj suradnji s producentom Lockroomom (Mihovil Šoštarić), a koja govori o potpunom preboljevanju, kretanju dalje i shvaćanju vlastite vrijednosti.

"Iako sam u sretnoj vezi, u trenutku stvaranja pjesme mi se nije pisalo o sretnim ljubavnim temama nego sam htjela isprobati nešto novo i ispričati malo drugačiju priču. Inspirirana nekim prijašnjim iskustvima. Miha je složio dancy house beat na koji smo dodali catchy refren koji lako ulazi u uho za kojeg se nadam da će ljudi pjevati i nakon pjesme se bolje osjećati", ispričala je Miach.

Pjesmu prati i video spot koji vizualno savršeno nadopunjuje estetiku pjesme, a radili su ga več dobro poznati Luka Matković i Ana Cindrić. "Spotom smo htjeli jos dodatno naglasiti snagu pjesme te se kroz cijeli spot provlaci mracnija estetika. Moram pohvaliti i ostatak tima stilistica Lorenu Gečević, MUA Doru Rešetar i frizera Frana Brunovića koji su savršeno upotpunili svaki look."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. veljača 2024 07:40