SVI SU U UMAGU

Nakon teniskih mečeva, slijedi zabava uz koncerte Ane Rucner, Nene Belana, Detoura, Cubisma...

‘Plava Laguna Croatia Open desetljećima je sinonim za vrhunski tenis, ali i za odličnu zabavu‘, kaže direktorica Arlen Brozić
Ana Rucner
 Tonci Plazibat/Cropix

Bogat glazbeni program pratit će 31. izdanje ATP turnira Plava Laguna Croatia Open koji će se u Umagu igrati od 16. do 25. srpnja. Uz vrhunske mečeve teniskih zvijezda, umaška publika će u programu Open Air Music uživati u koncertima sjajnih glazbenika.

Program počinje u subotu 17. srpnja koncertom iznenađenja, a nastavlja se u nedjelju Oldies RnB&Hip Hop MashUpom. Dan kasnije će na hitove prošlih desetljeća podsjetiti Abba Tribute Band, a utorak je rezerviran za umašku grupu Febra.

image
Neno Belan
Darko Tomas/Cropix

Dašak Kube u srijedu će posjetiteljima donijeti Cubismo, za rasplesani četvrtak zaduženi su Neno Belan i Fiumensi, a svjetski poznata violončelistica Ana Rucner nastupa u petak. U subotu, 24. srpnja, u Umagu svira grupa Detour, a Disco&Funk Classics u nedjelju zatvara glazbeni program. Koncerti počinju nakon završetka mečeva.

image
Ana Rucner
Danijel Galić

- Plava Laguna Croatia Open desetljećima je sinonim za vrhunski tenis, ali i za odličnu zabavu. Želja nam je da se svi sjajno zabave, ali odgovorno vodeći računa o zdravlju svih sudionika - rekla je Arlen Brozić, direktorica Izvršnog odbora Plava Laguna Croatia Opena Umag.

image
Detour
Goran Berović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:39