VATRENA LJUBAV

Nakon trijumfa nad Brazilom, Juranović je najprije otrčao njoj u zagrljaj: Otkrivamo tko je lijepa Lana

Nakon trijumfa nad Cariocama, fenomenalni desni bek naše reprezentacije najprije je pojurio na tribine u zagrljaj voljene žene

Josip Juranović i Lana Miholjević

 /Instagram/josip Juranović

Izbornik Zlatko Dalić nahvalio je na konferenciji za medije nakon utakmice protiv Brazila desnog beka "vatrenih" Josipa Juranovića (27), rekavši između ostalog da je Juranović po njemu bio najbolji igrač tog prevažnog susreta. A simpatični Juranović trijumf nad Cariocama proslavio je najprije potrčavši u zagrljaj svojoj zaručnici Lani Miholjević (24).

Mladi par svoju ljubav ne skriva, ali ni ne daje na sva zvona. Lanini profili na društvenim mrežama su zaključani, ali zato on često objavljuje njihove zajedničke fotografije. Početkom studenog joj je, primjerice, čestitao 24. rođendan i objavio niz fotografija s proslave, a podjednako tako s ponosom je na svojem profilu objavio fotografije s Lanine promocije, kada je diplomirala na Sveučilištu u Splitu.

Mlada Riječanka dolazi iz sportske obitelji. Lana je, naime, kći Vladimira Miholjevića, jednog od najboljih hrvatskih biciklista svih vremena i čelnog čovjeka spektakularne utrke Cro Race, koja je našu zemlju stavila na mapu najvažnijih svjetskih biciklističkih natjecanja. Lana je i starija sestra Frana Miholjevića, mladog biciklista koji ide očevim stopama i niže uspjehe. Mama Irena ugledna je zdravstvena djelatnica, a Miholjevići imaju i još jednu kćer, Taru.

Josip i Lana zaručili su se potiho, bez ikakve pompe, u svibnju ove godine, a kako je tada Juranović otkrio za Gloriju - zaruke su proslavili su u jednom splitskom restoranu u krugu obitelji. Ujedno su slavili i Laninu diplomu. Ona je 2021. godine, naime, završila prvostupanjski studij na Kemijsko – tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija ali zbog pandemije i epidemioloških mjera proslavu su morali odgoditi.

Kako je priznao u medijima, dečka iz Dubrave lijepa plavuša osvojila ga je na prvi pogled. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a njemu nije smetalo ni to što ona ne zna baš puno o sportu kojim se on bavi. No, uz njega zavoljela je i nogomet i danas ne propušta ni jednu njegovu utakmicu, s tribina ili ispred televizora.

- Svaki slobodan trenutak koristimo da se vidimo. - objasnio je nogometaš koji trenutno igra za škotski Celtic - Češće Lana putuje u Škotsku, premda i ona nema puno vremena zbog studija. Zajedničko vrijeme najradije provodimo u prirodi ili kod kuće. Oboje volimo šetnje i društvene igre. Dok smo živjeli u Splitu i u Varšavi, stalno smo bili negdje u điru - kazao je junak utakmice protiv Brazila.

Kada će se par vjenčati, zasad nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:25