TKO ĆE POBJEDITI?

Napeto u finalu Zlatnog Studija: Ostala su još samo dva dana, glasajte i vodite svog favorita do pobjede!

Glasanje na portalu jutarnji.hr traje do petka 20. siječnja u ponoć, a pobjednike ćemo saznati u izravnom prijenosu na HTV-u 28. siječnja

Finalisti Zlatnog Studija

 Cropix

Ostala su samo dva dana! Preko 800 tisuća glasova stiglo je dosad u redakciju Jutarnjeg, što online glasova na jutarnji.hr, što poštom preko kupona iz TV priloga Studio, a u petak, točno u ponoć glasanje se prekida, i kreće njihovo prebrojavanje.

Uskoro ćemo tako saznati tko su pobjednici Zlatnog Studija ove godine u 21 kategoriji, ali o tome tko će oni biti odlučujete samo vi, dragi čitatelji.

Dakle, još tri dana možete glasati za svoje favorite, i to možete učiniti OVDJE!

A prema onome što je poznato tijesne se borbe vode u većini kategorija i odluka će pasti u zadnji čas.

Podsjetimo, napeto je u kategoriji za najbolji igrani film gdje se natječu ‘Šesti autobus‘, film o obrani Vukovara, zatim ‘Marginalci‘ Ljubomira Kerekeša i film ‘Nosila je rubac črleni‘.

image

Ljubomir i Jan Kerekeš

Tomislav Kristo/Cropix

Za najboljeg glumca se natječu Predrag Miki Manojlović i Roko Sikavica, a obojica glume u filmu ‘Stric‘ te Ljubo Zečević iz ‘Nosila je rubac črleni‘. Do petka također možete birati između tri glumice u finalu, a to su Nataša Dorčić iz ‘Nosila je rubac črleni‘, Ivana Roščić iz ‘Strica‘ te Nina Violić koja je nominirana za ulogu u vlastitom filmu ‘Baci se na pod‘.

Velika borba vodi se i u kategorijama za najboljeg voditelja/voditeljicu i novinara/novinarku. U prvoj gledatelji još uvijek mogu birati između Antonije Blaće, Duška Ćurlića i Igora Mešina, a među novinarima pobjednik će biti netko iz ovog trojca: Robert Knjaz, Silvana Menđušić i Martina Validžić.

image

Nataša Dorčić

Vedran Peteh/Cropix

Do zadnjeg trena neće se znati ni koja su emisija i show najbolji ove godine. Kući tako kipić Zlatnog Studija mogu odnijeti Dnevnik Nove TV, serijal ‘Stani na otoku‘ ili ‘Stanje nacije‘ Zorana Šprajca među emisijama ili ‘Život na vagi‘, ‘Supertalent‘ ili ‘Masterchef‘ među showovima. U TV zabavi za kipiće se bore ‘Ples sa zvijezdama‘, ‘A strana‘ i ‘Potjera‘.

Što ste najviše od toga gledali? Što vam se najviše svidjelo, što niste mogli propustiti? Pokažite svojim glasovima.

image

Mia Dimšić

Tomislav Kristo/Cropix

Glazba je još jedna kategorija u kojoj je već bilo iznenađenja, a moguća su i nova. Mia Dimšić je primjerice prošla u finale u dvije kategorije- za najbolju pjevačicu (uz nju tu su dive Doris Dragović i Zorica Kondža) te pjesmu godine za ‘Guilty pleasure‘ s kojom nas je predstavljala na Eurosongu (tu joj društvo prave ‘Trebaš li me‘ Matije Cveka i Eni Jurišić i ‘Dani koji sjaje‘, suradnja Pavela s Marinkom, Sanjom i Zecom).

image

Massimo Savić

Cropix/

Velikan hrvatske glazbe Massimo Savić nažalost je preminuo 23. prosinca, ali njegovo ime u finalu je dvije velike i važne kategorije- one za pjevača godine (uz Matiju Cveka i Petra Grašu) te za koncert godine.

Podsjetimo Massimo je već znao za svoju tešku dijagnozu kad je izašao na pozornicu pred krcatom Arenom u Zagrebu i održao koncert za sjećanje. U kategoriji koncerta u finalu je još jedan tužni događaj- koncert ‘Za Akija...‘ s kojim se Parni Valjak oprostio od preminulog frontmena Akija Rahimovskog. S njima u finalu je spektakularni nastup Petra Graše u Areni Zagreb.

Pobjednike, o kojima odlučujete samo vi, doznat ćemo u izravnom prijenosu na HTV-u 28. siječnja s početkom u 20.15 sati.

image

Zlatni Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:59