ROMANTIČNI IZLAZAK

Naš fotoreporter uhvatio je Maju Šuput u šetnji Stradunom, a jedna stvar svima je zapela za oko

Maja i suprug odsjedaju u hotelu koji se nalazi na samo 15 minuta hoda od stare gradske jezgre Dubrovnika, a cijena noćenja je 4500 kn
 Bozo Radic/Cropix

Nakon odmora u Istri, Maja Šuput (40) sa suprugom Nenadom Tatarinovim na ljetovanju je u Dubrovniku gdje ih je naš fotograf uhvatio u bezbrižnoj večernjoj šetnji Stradunom.

Maja i suprug smjestili su se u hotelu koji se nalazi na samo 15 minuta hoda od stare gradske jezgre Dubrovnika, stoga su večere i romantične šetnje Gradom neophodne.

image
Bozo Radic/Cropix

Dok je Nenad izgledao markantno u bijelim hlačama, svijetloplavoj košulji, s bijelim šeširom na glavi, zgodna Maja blistala je u dugačkoj i širokoj koraljnoj haljini na jedno rame.

Odsjeli su u Villi Dubrovnik, luksuznom hotelu s pet zvjezdica koji se nalazi na samoj obali, nedaleko od plaže Sveti Jakov.
Sve sobe u hotelu Villa Dubrovnik prostrane su te obuhvaćaju privatni balkon i terasu, a pruža se pogled na more i otok Lokrum.

image
Instagram/Tripadvisor

Cijena noćenja u jeku sezone stoji 4500 kn.Na raspolaganju su im dva restorana i spa centar koji ima izlaz na terasu s ležaljkama i suncobranima, saunu, parne kupke te velik izbor spa i kozmetičkih tretmana

Ako je suditi po Majinim Instagram objavama, odjevne kombinacije za plažu jednako su smjele kao one u kojima je gledamo na malim ekranima i koncertima.

image
Instagram

Ni na godišnjem odmoru, Maja ne odustaje od svog pomalo ekscentričnog stila, stoga je duga lepršava haljina za šetnju gradom bila odabir koji je mnoge iznenadio, a neke i šokirao jer značajno odskače od Majinog prepoznatljivog stila - uskih, izazovnih i kratkih odjevnih kombinacija.

Podsjetimo, Maja se za Nenada zaručila 2017. godine, a sudbonosno 'da' izrekla je 2019. U svom prepoznatljivom stilu, par je svojim najmilijima priredio svadbu za pamćenje. Na vjenčanju je bilo samo 60 uzvanika, ali je zato u izvedbi Majinih ideja sudjelovalo čak sedamdeset ljudi, koji su četiri dana slagali svadbeni šator, sjenicu za vjenčanje, razglas, tepihe, bar za koktele... Za slučaj pretjeranog opuštanja svaki je gost dobio “set za mamurluk”, a ludi vikend završio je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:14