BRAIĆ U AKCIJI

Naš glumac nastavlja s golim slikama na Instagramu, obožavateljice to više ne mogu izdržati: ‘Prestani!‘

Na golišave fotke jedna je obožavateljica komentirala: ‘+18 i ne preporučuje se osobama sa slabijim srcem‘

Marko Braić

 Instagram/marko Braić/

Glumac Marko Braić (32) često se hvali na Instagramu svojim utegnutim tijelom, a sada je ponovno objavio niz fotografija, na kojima nije samo bez majice, već na nekima je potpuno gol. Čini se da obožavateljice to više ne mogu izdržati.

„Opet si gologuz“, napisala mu je kolegica glumica Nadia Cvitanović.

„Ćeš prestat?“, „Ove žene će poludjet“, „+18 i ne preporučuje se osobama sa slabijim srcem“, „O, jbt, uff, ja se topim ko čokolada kad te vidim, mačak najljepši“, glasili su samo neki od komentara oduševljenih obožavateljica.

Neke su se čak pitale je li Marko slobodan, a neke su patile zbog propuštene prilike.

„Zgodan, imaš curu?“ pitala je jedna.

„Sad mi žao što te nisam napala u tramvaju kad si stao pored mene“, napisala je druga.

Podsjećamo, Marko je glavni glumac trenutno aktualne RTL-ove serije „San snova“. Na setu je s Nives Celzijus koja je nedavno bila oduševljena Markovim golišavim fotografijama.

„Ovo zove na blud“, napisala mu je, a on joj je odgovorio.

„Odazovi se.“

Jednom prilikom Marko je odlučio otkriti tajnu svog dobrog izgleda.

„Užasno mi je tužno što se ljudi čude sportskim tipovima. Smatraju da je za sport potrebno mnogo vremena, da je u pitanju neka tajna, ludost... Biti sposoban, dio je naše prirode. Bavljenje sportom ne bi trebalo biti predmet čuđenja, nego naša svakodnevica. Ne bih rekao da pazim što jedem ili da imam tajnu dobrog izgleda. Izgledam i jedem normalno, ono što bih i trebao i što mi priroda daje! Treba paziti onaj koji je taj balans i te blagodati zaboravio i sebe vezao za kauč. Koja je tajna imati snage piti kavu po nekoliko sati na dan ili sjediti na kauču cijelu noć?“, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 14:09