DAVOR ROSTUHAR

Naš poznati putopisac podijelio sretne vijesti: ‘Nakon tri godine pokušavanja, posvojili smo dijete. A Anđela je trudna!‘

Autori ‘Ljubavi oko svijeta‘ posvojili su djevojčicu prije tri mjeseca, a malo prije toga potvrđeno je da je Anđela trudna

Anđela i Davor Rostuhar: ‘Kad te krene, sreća se lijepi na sreću!‘

 Darko Tomas/Cropix/Cropix

Lijepe vijesti podijelio je naš poznati putopisac i pustolov Davor Rostuhar na društvenim mrežama. On i supruga Anđela postali su roditelji, a vrlo brzo dobit će još jedno dijete.

"Posvojili smo jednu malu super bebu!! I čekamo još jednu!! Whaaaaaaaat!?!?!", napisao je Rostuhar u objavi na Facebooku.

"Tri i pol godine pokušavali smo postati roditelji. Prolazili smo sve što treba da bi postali kandidati za posvajanje. I prošli smo pet pokušaja potpomognute oplodnje. Koliko te to izmori i izmoždi, teško je opisati. Ženama to i fizički ostavi danak na tijelu, a na sve utječe psihički. Već smo se mirili s opcijom da nećemo imati biološku djecu. Ali nismo odustajali, i eto, napokon je upalilo. A kad te krene, sreća se lijepi na sreću!", ispričao je.

Rostuhar je najpoznatiji po svojim knjigama "U zemlji zmaja"i "Polarni san", te hvaljenoj knjizi i filmu "Ljubav oko svijeta" koje je napravio sa suprugom Anđelom nakon što su putujući 15 mjeseci u 30 zemalja i kroz 150 razgovora pokušali odgovoriti na pitanje što je ljubav.

Uobjavio je napisao kako su supruga i on, vrlo brzo nakon što je test za trudnoću bio prvi put pozitivan, dobili mogućnost da posvoje da posvoje "jednu malu bebu".

"Iako smo znali da je druga beba na putu, i da će biti iznimno teško sad odjednom postati full-time roditelj, nismo mogli propustiti takvu priliku. Oduvijek smo htjeli jedno biološko i jedno posvojeno dijete. I eto nam sad šanse da oboje riješimo odjednom!", objasnio je.

"I tako je nakon samo 12 dana svakodnevnog druženja s bebom i prilagodbe, ona došla kod nas - zauvijek! Rea Rostuhar! Već smo tri mjeseca roditelji, i sad kad smo se malo ufurali u to, mogu vam reć‘ da je super! Anđela je u šestom mjesecu trudnoće. Nije nimalo lako, ali je predivno. Uživamo u svakom trenu!" rekao je u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 01:45