SPREMAN ZA BRAK

NAŠ PROSLAVLJENI BOKSAČ DONIO JOŠ JEDNU ODLUKU ŽIVOTA Filip Hrgović ima puno razloga za slavlje, uskoro će stati pred oltar!

 
 Instagram

Osim što je postao novi prvak svijeta u kategoriji WBC, naš proslavljeni boksač Filip Hrgović ima još mnogo razloga za sreću i slavlje.

Kako magazin Story ekskluzivno doznaje, Filip je odlučio zaprositi svoju dugogodišnju djevojku Marinelu Čaju i njih dvoje će uskoro stati pred oltar.

Lijepa Marinela je i sama sportašica i trenira odbojku. Premda je njezin profil na Instagramu namijenjen samo prijateljima i zatvoren je za javnost, svaku fotografiju koju Filip objavi s njom, obožavatelji zaspu komplimentima.

Nije ni čudo kad je Marinela prava ljepotica, duge kestenjaste kose i prodorno plavih očiju.

Zagreb, 220816.
Zracna luka Zagreb.
Povratak  Filipa Hrgovica osvajaca broncane medalje u boksu - teska kategorija sa olimpijskih igara u Riju.
Na fotografiji: 
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajač / CROPIX
Marinela s Hrgovićem nakon osvojene bronce na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016.

26-godišnji boksač još je prije dvije godine rekao da se smatra sretnim čovjekom i da se nada da će nakon što završi profesionalnu sportsku karijeru, pronaći neki ‘ozbiljan posao’:

- Sa 16 godina mi je krenula jako ozbiljna karijera zbog koje sam izgubio puno toga od djetinjstva, ali kad podvučem ja sam sretan čovjek. Završio sam tešku srednju školu, ali faks nisam uspio i akademski se malo osjećam isprazno, ali vjerujem da nakon krajaa karijere ću se baviti nekim ozbiljnim biznisom.

View this post on Instagram

The best thing about me is You

A post shared by Filip "El Animal" Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:58