NOĆNI ŽIVOT U PARIZU

NAŠA BIVŠA MANEKENKA TULUMARILA S KIM KARDASHIAN Ni Iva Radić nije propustila emotivnu Chanelovu reviju, ali tek ju je na partyju čekalo iznenađenje

 
 Screenshot / Instagram

Iva Radić nije propustila Chanelovu reviju u Parizu posvećenu nedavno preminulom dizajneru Karlu Lagerfeldu. Emotivnu reviju nosile su brojne poznate manekenke, ali među njima se našla i glumica Penelope Cruz.

Na reviji u pariškom Grand Palaisu predstavljena je posljednja modna kolekcija neponovljivog Karla Lagerfelda koji je u veljači preminuo u 85. godini života. Šik komade namijenjene sezoni jesen-zima nosila su brojna poznata imena poput Care Delevingne i Kaie Gerber, ali i holivudske zvijezde poput španjolske glumice Penelope Cruz. Manekenke na pisti nisu mogle suzdržati suze.

Osim revije vlasnica portala Journal.hr i bivša supruga Boška Balabana našla se na večeri u Parizu na kojoj je bila i Kim Kardashian.

Iva nije propustila priliku fotografirati reality zvijezdu i snimiti kratak video. Kim se na partyju u hotelu Costes pojavila u leopard kombinezonu.

Screenshot / Instagram

Screenshot / Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 09:21