SUDBONOSNO DA

Naša fitness influencerica uplovila u bračne vode: ‘Udala sam se za svog najboljeg prijatelja‘

Martina je podijelila detalje sa svadbe, fotografije i dojmove na svom Instagramu

Martina Boss i njezin suprug Dino

 Instagram/martina Boss/

„Udala sam se za svog najboljeg prijatelja”, započela je opis emotivne objave osobna trenerica Martina Boščić, poznatija na društvenim mrežama kao Martina Boss. Uz fotografije s vjenčanja stavila je datum posebnog dana 23. 9. 2023. Martina i Dino zaručili su se nakon dugogodišnje veze na putovanju u Italiju prije godinu dana. Zaruke za Martinu su bile iznenađenje.

„Nakon što je prvotni šok prošao, osjećam se isto kao i prije - jako sretno i zaljubljeno. Iznenadila sam se jer nakon Meksika i Sejšela na kojima smo također bili ove godine, nisam očekivala zaruke na putovanju", rekla je za RTL, pa otkrila da su se dogodile s pogledom na Positano.

Martina čuva Dininu privatnost i osim toga kako izgleda, ne zna se puno o njemu. Ipak, ističe koliko joj je velika podrška i da je puno toga u njezinom poslu nastalo zbog njegove podrške i motivacije.

Koliko god ljude iz svog okruženja voli držati privatne, Martina sada nije mogla odoljeti da podijeli sreću s pratiteljima na društvenim mrežama. Na fotografijama s vjenčanja zablistala je u prekrasnoj vjenčanici s visokim izrezom koja je otkrivala njezina ramena. Martinin odabranik nosio je odijelo, crne hlače i sivi sako.

Čestitke u komentarima stizale su sa svih strana. Brojni pratitelji su izrazili svoju sreću zbog para, a neka od poznatih imena koja su uputila podršku i čestitke su Paula Šik, Ecija Ivušić, Ivana Vida...

Prije objave Martina je na Instagram priči podijelila dojmove s ovog posebnog dana, ali i to kako je vrlo brzo odabrala vjenčanicu. Na svadbi su ona i suprug plesali na stolu, a ispred njih su se zabavljali uzvanici.

image

Martina Boss podijelila je dojmove sa svoje svadbe s Instagram pratiteljima

Screenshot/instagram/martina Boss/

„Najzanimljivije od svega mi je to što su gosti vrlo malo ili nimalo snimali/slikali. Svi su snimili naš izlazak iz crkve i prvi ples, a kasnije je krenuo party i nitko nije primio mobitel u ruke”, započela je dijeliti iskustvo sa svadbe.

„Tako da jedva čekam sve fotke od fotografa da vidim šta se događalo jer sam ja od prvog plesa koji je bio u 22h, pa sve do 4:00 bila na podiju”, otkrila je trenerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:51