'SVJESNA SAM DA IMA BOLJIH'

NAŠA GLUMICA KOJA ČESTO POKAZUJE ATRIBUTE PRIZNALA DA JE NESIGURNA 'Ova ima gušću kosu, ova ima veće oko, ova ima ljepši luk obrva, mlađu kožu...'

 
 Instagram/Ana Gruica

Ana Gruica, kojoj mnogi zavide na savršenom tijelu, požalila se na Instagramu kako je 'kult ljepote', koji diktiraju društvene mreže, često zna izbaciti iz takta.

Svjesna je, kaže, da ima godine i formirana je osoba, ali ipak i ona ponekad postaje nesigurna unatoč tome što svakodnevno dobiva komentare kao: "Anči, pretjerano goriš! Ne mogu disati koliko si zgodna."

View this post on Instagram

I te društvene mreže... Koliko ima prednosti, toliko i mana. Baš nešto razmišljam. Imam godine i formirana sam osoba. Pa ipak pokleknem. Ova ima gušću kosu, ova ima veće oko, ova ima ljepši luk obrva, ova ima punije usne, manji nos, mlađu kožu... I tako unedogled. Mogu misliti kako je mladim curama u pubertetu boriti se protiv "savršenstva" društvenih mreža. Koliko to mora nabijati frustracije i nezadovoljstvo. Ili će iz ovoga svega izaći strašna zloća i ljubomora, ili apsolutna osviještenost o sebi i kako je divno biti takav kakav si - jedinstven. Generacija zvana - eksperiment. I eto mene, u malo sređenijoj verziji. I sa sviješću da ima boljih i ljepših. Ali i da sam isto tako jedinstvena. Što vi mislite, što će izaći iz ovog svega? #thinking #socialmedia

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

"Ova ima gušću kosu, ova ima veće oko, ova ima ljepši luk obrva, ova ima punije usne, manji nos, mlađu kožu... I tako unedogled", napisala je glumica.

Dodaje da može misliti kako je tek mladim curama u pubertetu boriti se protiv 'savršenstva' društvenih mreža.

"Koliko to mora nabijati frustracije i nezadovoljstvo. Ili će iz ovoga svega izaći strašna zloća i ljubomora, ili apsolutna osviještenost o sebi i kako je divno biti takav kakav si - jedinstven. Generacija zvana - eksperiment", kaže.

Uz sva ta promišljanja ipak je objavila još jednu svoju fotografiju uz opasku da je svjesna da ima 'boljih i ljepših'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:05