POZITIVAN STAV

NAŠA GLUMICA NIJE SE PREPUSTILA CRNIM MISLIMA, IAKO JOJ JE STAN UNIŠTEN U POTRESU 'Ustajala sam rano, našminkala se i tako sređena išla na gradilište'

Mila Elegović
 Darko Tomas / CROPIX

Mila Elegović, koju većina zna po ulozi Irene Grobnik u hit TV seriji "Bitange i princeze", u intervjuu za portal Klix.ba progovorila je o problemima koji su je zadesili poslije razornog potresa u Zagrebu od kojega se naša metropola još oporavlja.

- Izolacija zbog koronavirusa nije me toliko pogodila, jer sam doživjela razaranje u kojemu je moj stan bio skoro potpuno uništen. Nisam ga morala napustiti, ali morala sam ga obnoviti. Pri kraju smo, radila sam svaki dan s majstorima po 12 sati, tako da izolaciju nisam doživjela kao izolaciju, jer sam fizički puno toga napravila - rekla je naša poznata glumica.

Iako se pandemija virusa COVID-19 itekako odrazila na njezinu profesiju, ona se, kaže, nije prepustila crnim mislima.

- Glumački posao definitivno je stao, ali za mene i ne toliko. Osim što sam snimila mnogo videa i dvije pjesme, svako jutro ustajala sam rano, odmah bih se našminkala, uredila, kao da imam snimanje, pa sam tako sređena išla na gradilište. U svakom slučaju, nisam se prepuštala trenirkama i tom nekom opuštenom, ležernom izdanju - kaže uvijek optimistična Elegović za Klix.ba.

Za vrijeme izolacije s dragim ljudima redovito se čula preko telefona, ali i dalje joj najviše nedostaje bliski kontakt.

- Ne želim da nam online dešavanja budu budućnost. Sad je tako moralo biti, nismo imali drugo rješenje, ali ne bih željela da tako ostane. Nedostaje mi publika, ljudi i taj osjećaj da smo svi zajedno... To je možda ono što me najviše mučilo sve ovo vrijeme. Direktni kontakt ipak je nezamjenjiv - zaključila je Mila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:27