‘VADI GA VANKA!‘

Naša manekenka komentirala utakmicu protiv Belgije. Napali ju fanovi, ona im žestoko odgovorila

Manekenku je nasekirala jučerašnja utakmica Hrvatske protiv Belgije. A jedan nogometaš posebno ju je zasmetao...
 Profimedia/Instagram

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, 23-godišnja Splićanka Faretta koja u inozemstvu uživa veliku slavu i popularnost gorljiva je pratiteljica nogometa.

A posebice, naše nogometne reprezentacije, čini se.

Našu je manekenku nasekirala jučerašnja utakmica Hrvatske protiv Belgije. A jedan nogometaš posebno ju je zasmetao.

- Vadi Petkovića vanka!!!!!!!!!!! Stoji kao drvena Marija smetalo jednooooo igraj nogomet ako si nogometaš!!!!! Izlazi vanka ako ne želiš igrati nogomet!!!!!!!!!!!!!!!! - napisala je jučer manekenka uz fotografiju svog televizora.

image
Faretta Instagram
Instagram Story/Screenshot

Njezin je oštar komentar razljutio mnoge pratitelje.

“Tišina ženska, jel znaš uopće što je njegova uloga u repki? Građenje lopte i zabijanje iz prilika kojih ova reprezentacija nema. Vraćaj se nazad u kuhinju!”, “Praviš se pametna, a ništa ne znaš”, “Žensko je, zašto smo mislili da razumije nogomet”, samo su neki od komentara.

image
Faretta Instagram
Instagram Story/Screenshot

Nekima od njih Faretta, koja skriva svoje pravo ime i prezime, te je u svim područjima svog djelovanja poznata pod ovim umjetničkim imenom, ubrzo je i odgovorila.

- Ako već gurate vaše Purgere barem ih branite ako ih imate za što braniti jer svi dobri igrači su vam Slavonci, Dalmatinci i Hercegovci kroz cijelu povijest... I može vas biti sram što jedna ženska zna više o balunuuu od vas svih takozvanih muškaraca sveznalica!!! - napisala je, među ostalim.

image
Faretta Instagram
Instagram Story/Screenshot

Potom je sve te komentare također objavila na svom Instagram Storyju poručivši: Javno da kažem ovakvim 'muškarčinama' da se pokriju ušima...”.

Bilo je i nekih pratitelja koji su stali u njezinu obranu, pa je takve posebno pohvalila kao gentlemane.

image
Faretta, revija modnog brenda Chloe na Paris Fashion Weeku
Jonas Gustavsson/Ddp Usa/Profimedia

Zanimljivo, u manje od tjedan dana ovo je drugi oštriji istup mlade, i inače misteriozne, manekenke na društvenim mrežama.

Naime, u komentarima ispod fotografije s Chanelove revije jedna ju je pratiteljica prije četiri dana upitala – je li napravila rinoplastiku, odnosno estetsku operaciju nosa.

Faretta ni tada pratiteljici nije ostala dužna.

- Oprosti, što?? Zašto bih si uopće to napravila?? Volim svoj nos takav kakav je... Tako izgleda jer sam bila u velikoj automobilskoj nesreći kada sam imala 17 godina i nikada ne bih svoje lice ili tijelo podvrgnula ikakvoj plastičnoj operaciji. To je jedina asimetrična stvar na mojem licu i ne bih ga mijenjala ni za što... - napisala je tada Faretta.

image
Faretta Instagram
Instagram/Screenshot

Pratiteljica se nakon njezinog žustrog odgovora, odmah opravdala.

- Obožavam tvoj izgled i tvoj stav. Fotografija je ostavila drugačiji dojam. Samo sam pitala – napisala je.

Faretta je danas među 50 najtraženijih modela na svijetu. Gotovo da nema revije koju ne nosi, a toliko se puta pojavila u različitim izdanjima magazina Vogue da se to ne da niti izbrojati.

Ona je već prve godine u svijetu mode imala čast nositi revije velikih modnih imena i kuća kao što su Alexander Wang, Marc Jacobs, Givenchy, Chanel, Dior, Valentino i Saint Laurent, a ubrzo je nanizala suradnje sa svjetskim modnim kućama kao što su Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Hugo Boss, Narciso Rodriguez i Vera Wang.

image
Faretta u kampanji za naočale brenda Moschino
Moschino Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

Faretta je nezaobilazno lice na tjednima mode i traženo ime na modnoj sceni.

Unatoč tome, u Hrvatskoj je Faretta i dalje velika nepoznanica.

Naime, njezin strelovit uspon u svijetu mode je, osim očitog talenta, obilježila i tajnovitost. Javnosti je otkrila samo svoje umjetničko ime - Faretta i odbija davati izjave i intervjue za domaće medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:07