TEŽAK POSTPARTUM

Naša manekenka nakon rođenja drugog djeteta: ‘Pokušavati držati konce u rukama onoga što sam bila prije iscrpljuje‘

Njezini pratitelji odmah su joj pružili podršku u komentarima i ostavili brojne emojije srdaca

Anita Dujić

 Instagram/Anita Dujić/

Bivša Miss turizma, model, dekoraterka na filmskim setovima i dizajnerica nakita Anita Dujić progovorila je o teškom razdoblju postpartuma na društvenim mrežama. Anita je inače majka dviju kćerkica, Lily i Elle Skye.

"Pospartum je težak. Vrtlog emocija koji nas baca na sve strane je težak. Pokušavati držati konce u rukama onoga što sam bila prije i onoga što bih htjela biti iscrpljuje.

Nesanica. Strahovi. Brige. Umor. Ludi tempo. Vlastiti biznis koji ne zna za porodiljni. Todlerica. Beba. Obaveze. Emocije. Kaos.

I zato je jako važno pričati o ovome, važno je podsjećati se da je u redu usporiti, da nećemo na taj način iznevjeriti svijet, a ni sebe.

Mi možda jesmo self-made super žene koje odgajaju novu generaciju super žena, ali ponekad je nužno zatražiti TIME OUT. I, također, valja naučiti te naše male ženice da mogu sve, ali i ne moraju", poručila je na Instagramu.

Njezini pratitelji odmah su joj pružili podršku u komentarima i ostavili brojne emojije srdaca.

Inače, Anita je udana za škotskog filmaša Duncana Broadfoota (41), a na njezinoj manekenskoj liniji ne naziru se tragovi nedavne trudnoće. Par se upoznao na snimanju filma "Mamma Mia" 2017. na Visu, a vjenčali su se 2020. godine. Obitelj živi na relaciji Hrvatska - Škotska, no glavna baza im je Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:28