ANJA ALAVANJA ISKRENO

NAŠA POZNATA TV VODITELJICA OTKRILA S KAKVIM SE ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM BORI SVAKI DAN 'Ova bolest nije šarmantna kao nosić Meghan Markle...'

 
 Instagram

Voditeljica Anja Alavanja Romac nikad nije previše ulazila u detalje kad je privatni život u pitanju, no ovaj je put, i to na Instagramu otkrila s kakvim se zdravstvenim problemom svakodnevno sreće.

Objavila je video iz teretane na kojem uz pomoć osobnog trenera izvodi posebne vježbe. Radi se o vježbama za skoliozu. Skolioza je nenormalno zakrivljena kralješnica, no budući da postoji više stupnjeva, blagi oblici često ni ne izazivaju simptome.

‘Super je prihvatiti svoje nesavršenosti. Ali ne baš sve, jer skolioza bas i nije šarmantna kao nosić Meghan Markle. Kad sam se već skoro pomirila sa svojom asimetrijom i razvaljenim koljenom (glumila sam Janicu ove zime), prijateljica mi je otkrila @mbs_centar. Dakle, to je jedan potpuno novi svijet vježbanja. Nakon rada na mojoj skoliozi, mogu nositi i dekolte na leđima, a sve vježbe, naravno, izgraduju i #bikinibody. Dakle, dežurni ometač na snimci tjera me da radim oscilatornu tehniku za stabilizaciju kralježnice. Skolioze, kifoze i sve druge oze..., i vi možete biti ravne poput svijeće’, napisala je Anja Alavanja Romac.

Anja je karijeru započela u prvom hrvatskom reality showu 'Story Super Nova', a radila je kao voditeljica na CMC televiziji kao i na Fight Channelu. Prije dvije godine se nakon desetgodišnje pauze vratila na male ekrane, na Novu TV kao voditeljica zabavne lifestyle emisije 'Zdravlje na kvadrat'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 14:54